2777
2789

من امروز رفتم پیش دکترم ک مشکل تنفسی دارم و مدلشم دوس ندارم گفت مشکل تنفسی نداری بااینکه دااارم😐گفت مدلشم خوبه گفت اگ دوس داری رایگان برات مدلشو عوض میکنم ولی ب تنفست دست نمیزنم گفت ممکنه که ترمیم کنم دماغت بزرگ بشه از قلمی بودن در بیاد 

گفت بعدا دماغت بزرگ شد نیای بگی چرا بزرگه

بنظرتون راست میگه؟؟؟؟

پولشو ندارم برم جای دیگ عمل کنم میخام برم پیش خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجی خب واقعیتو بخوای، حرف دکترت نصفش منطقیه نصفش یه‌کم عجیبه 😅

اینکه می‌گه ممکنه بعد ترمیم دماغت یه‌ذره از قلمی‌بودنش دربیاد، درسته چون تو ترمیم، گاهی بافت کمه یا پوست نازک شده و دکتر نمی‌تونه زیاد دستکاری ظریف کنه، واسه همین یه مقدار فرم فرق می‌کنه. ولی اینکه می‌گه به تنفست دست نمی‌زنم با اینکه خودت حس می‌کنی مشکل داری، یه‌کم عجیب و ناراحت‌کننده‌ست 😐 چون اون باید حرف تو رو هم جدی بگیره و بررسی کنه.

اگه دکترت دکتر موسی علی احمدی بود، می‌دونستم که حتماً هم مدل دماغو درست می‌کرد هم تنفسو جدی می‌گرفت، چون تو ترمیم همه چی به‌دقت و تخصص بستگی داره.

از اون طرف، اینکه گفت "بعداً نیای بگی چرا دماغت بزرگه" بیشتر واسه اینه که انتظار غیرواقعی نداشته باشی، نه اینکه واقعاً دماغت زشت یا گنده شه 😶

اگه پولشو نداری بری پیش دکتر دیگه و مجبوری هم پیش خودش بری، حتماً همه‌چی رو با دقت دوباره باهاش چک کن، و بگو می‌خوای تنفست جدی بررسی شه. چون ترمیم فقط شکل نیست، نفس کشیدن مهم‌تره عزیز دلم 😥

من جراحی بینی ترمیمی پیش دکتر اکبر اعتمادی انجام دادم و هیچ کدوم از چیزایی که میگی رو تجربه نکردم و از نتیجه راضیم

آدرس مطب:سعادت اباد،خیابان سرو(غربی)،خیابان ریاضی بخشایش،نبش کوچه بهار پنجم،پلاک20/6(ساختمان شیشه ای مشکی رنگ)،طبقه دوم واحد 6

شماره تماسشون : 09934620340