2777
2789

چتارسال پيش همسرم اين خونه رو خريد از جايي كه الان هستيم بيست متر بزرگتره ولي من بچه كوچيم داشتم گفتم همينجا بمونيم بزرگ شد اثاث كشي ميكنيم چون دست تنهام الان بعد چهارسال من تازه رفتم خونه رو ديدم مستاجرمون كه از اول تو اين خونه بود گفت واحد بغلي يه خانوم تنهاست كه اصلا موجه نيست

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی که شنیدیو باور نکن

فرضا هم باشه

که چی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گفتش رفت امد مرد تو خونش زياده چون شما خانواده خوبي هستين گفتم بدونين

بعد مردا رو هم میدونید کی هستن؟ افترا زدن به کسی خوب نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پس خودش چطوری چهار سال اونجا بوده؟ 

باز هم از همسایه های طبقات دیگه پرس و جو کن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
گفت شبا دوست پسرشو مياره خودش صبح ميره سركار پسره ميمونه تنها تو خونه اين ظهر ميره

بگو تو چقد فضولی احمق

این احتمال رو هم بده داره دلسردت میکنه خودش بمونه باز

بله وقتي گفتيم بلند شو گفت مبلمو صد ميليون خريدم داغون ميشه بدارين يه سال ديگه بشينم

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

داره ی دستی میزنه پشیمونت کنه ب فرض اصلا باشه چه کاری از دستت برمیاد بگو خب خوبم نباشه خونمه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
شاید چون تجربش رو ندارم درک نمیکنم، اما خب رفت و آمد اون همسایه چه آسیبی میتونه برسونه ؟ جای نگرانی ...

اگه همچین چیزی واقعی باشه افتضاحه یعنی امنیت صفر ارامش نداری 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بله وقتي گفتيم بلند شو گفت مبلمو صد ميليون خريدم داغون ميشه بدارين يه سال ديگه بشينم

سال بعد وسیله دیگه مبخره و میگه داغون میشه بذار بشینم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401