2777
2789

موادشو بگیرم کسی که قبلا آرایشگر بوده برام توی خونه انجام بده

یا حتما وسایل خاصی میخواد؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

مواد مناسب مو

شانه دم باریک 

اتومو مناسب 

سشوار 

کاسه مواد 

فرچه یا همون قلمو 

درحه دمای حرارت مناسب  نزنی بسوزونی مورو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میشه تو خونه انجام داد. اگه کسی که قبلاً آرایشگر بوده انجام بده خیلی بهتره، چون پروتئین نیاز به مهارت داره.

فقط باید مواد اصل و با کیفیت بگیری، چون اگه فیک باشه هم نتیجه نمی‌گیری هم ممکنه به موهات آسیب بزنه.

سشوار و اتوی موی حرفه‌ای (ترجیحاً با دمای بالا و یکنواخت) لازمه، چون اتو کشی درستش خیلی مهمه توی نتیجه نهایی.

در کل شدنیه ولی باید دقت کنی هم مواد خوب باشه هم کسی که انجام می‌ده بلد باشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تو خونه انجام داد. اگه کسی که قبلاً آرایشگر بوده انجام بده خیلی بهتره، چون پروتئین نیاز به مهار ...

ممنونم عزبزم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️