2777
2789
عنوان

ارتودنسی فقط با دومیلیون

126 بازدید | 11 پست

سلام ما توی دانشکده دندانپزشکی ازاد تهران با هزینه تقریبی ۲ میلیون برای بچه های ۹ تا۱۲ سال پلاک ارتودنسی میسازیم تا از درمانای جراحی ارتودنسی توی بزرگسالی پیشگیری کنیم.اگه کودک کسی شرایطتشو داره میتونه خصوصی شمارشو بزاره که باهاش تماس بگیریم. 

دهن بچه مردم ریستارت بشه با یه مشت بچه دانشجو اونم فقط به خاطر دو میلیون 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره باید یکی بیاد که ایناهمیاد بگیرن بشن دندون پزشک دیکه😐

اینا باید اول آموزش طرح ببین بعد روی انسان کار کنند 

ولی میان از بچه شروع می‌کنن و از مادر پدر تعهد که هر مشکلی پیش اومد حق اعتراض نداری 

حالا بچه داری ببر بسم الله 

اونم به خاطر دو میلیون 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

دهن بچه مردم ریستارت بشه با یه مشت بچه دانشجو اونم فقط به خاطر دو میلیون

اونجااستادشون نظارت میکنه. بچه خواهر شوهر من رو مشکلش رو تو همین دانشگاه تشخیص دادن 

چون آموزشیه مدام در حال تحقیق و به روز شدن هستن. 

اینا باید اول آموزش طرح ببین بعد روی انسان کار کنند ولی میان از بچه شروع می‌کنن و از مادر پدر تعهد ک ...

قطعا این هارو گذروندن که به این مرحله رسیدن 😊

و هرقسمتی اگه طرف مقابل بخواد بره این اجازه رو داره 

و اینکه بالاسرشون استاد هست که اتفاقی نیوفته

ایشونم مجبور نکرده هرکسی دوست داره میبره 

ولی قطعا باید این اتفاق بیوفته تا دانشجویاد بگیره و بشه پزشک

نکنه دندون های موش ارتودنسی کنه؟؟؟ 

اونجااستادشون نظارت میکنه. بچه خواهر شوهر من رو مشکلش رو تو همین دانشگاه تشخیص دادن چون آموزشیه مدام ...

اره دقیقا

منم یه زمان یکی ازدوستام یه نفرو میخواست برای پر کردن دندون تو دانشگاه بهشتب شوهرم رفت

بعد اون کلی دندون پر کردتو کلینیک های خصوصی و دولتی هیچکدوم موادش به اندازه اون خوب نبود واقعا نمیدونم چرا ولی خب خیلیی راضیه شوهرم

بعد هم همه توانایی هزینه میلیونی دندون رو ندارن. خیلی خانمها رو میبینم که مشکل دارن و پول ندارن اینجوری با هزینه کم رسیدگی میشن . هم دانشجو آموزش میبینه هم مردم استفاده میکنن. اونجا هم استاد داره نظارت کامل می کنه. اینجوری نیست که جون مردم بازی بشه. حتی بیمارستان‌های آموزشی از نظر تشخیص بالاترن