2777
2789

سلام 

خواهرا پسرم ۱۳ سالشه و ۳ ساله کلاس زبان میره و امسال تازه به اصرار خودش کلاس فوتسال ثبت نام کردم 

حالا میگه من هیچ علاقه ای به زبان ندارم و میخوام فوتسال رو ادامه بدم واقعا هم علاقه داره و خیلی خوشحاله

مبگه دیگه نمیخوام زبان برم ولی من میگم حیفه هر چی خوندی یادت میره 

به نظرتون چیکار کنم  بزارم زبانشون ول کنه یا نه 

💕

به نظرم هر چی که خودش دوست داره ادامه بده بهتره و موفق تر ولی بهش بگو اگه یه زمانی موفق شد و خواست بره کشورهای دیگه زبان خیلی براش واجبه و کمکش میکنه در کنارش هر دو رو داشته باشه بهتره یا با مربیش صحبت کن که بهش این حرفا رو بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم راجبه پسر شما نظر بدم

ولی ان شاالله دخمل خودم که به دنیا اومد اجازه میدم بره دنبال علاقه هاش 

نه چیزایی که من دوست دارم

من فقط راهنمایی و حمایتش میکنم

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
به نظرم هر چی که خودش دوست داره ادامه بده بهتره و موفق تر ولی بهش بگو اگه یه زمانی موفق شد و خواست ب ...

مربیش بهش گفته من چند سال زبان رفتم و بهش علاقه نداشتم ولش کردم  ولی آخرش اومدم پی علاقم که فوتسال 

💕

فوتسالو براش ربط بده به زبان

بگو تو فوتسال به یجایی برسی کسی بشی برا خودت نتونی تو رقابتا انگلیسی صحبت کنی هیچکی حسابت نمیکنه 😐😂 و اینکه الان دیگه همه همسناش زبانو بلدن چون پیشرفت تو همونهه

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

انشاالله به سلامتی

ولی راهنماییش کن

بگو تو فوتسال اگه پیشرفت کنی و بری برای مسابقات تو کشورای دیگه باید زبانت خوب باشه که با بقیه ارتباط برقرار کنی

اینطوری مجاب میشه که زبانشم ادامه بده

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤