2777
2789
عنوان

سقط جنین پنج هفته حتما بیاین

347 بازدید | 19 پست

بچه ها من متوجه شدم باردارم و اصلااااا دلم نمیخواد فعلا شرایطش ندارم میگم زودتر سقط بکنم

میخوام به دکترم بگم برام دارو بنویسه 

بنظرتون میشه؟

عوارض داره؟

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با چیزی ب اسم جلوگیری آشنائی ندارید نه؟ بیچاره بچه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نکن عزیزمدکترت هرگز دارو نمیونیسه بعدش کلییییی عوارض داره قابل وصف نیست بعضیا افتادگی رحم میگیرن تا ...

واقعا دارو نمیدن؟🥲

نمیدونم واقعا چون خیلی سرچ کردم میگن قبل اینکه یه ماه تموم بشه عوارض سقط خیلی کمتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

اگه بچه بیارم از پسش برنامم چی؟؟؟گناه نداره؟؟؟؟

چرا فکر کردی حق داری برای زنده موندن یا مردن یه انسان تصمیم بگیری؟

مگه نمیدونی گناه کبیره ست؟

با سقطی که میکنی یه نفر و نمیکشی

میلیون ها نفر که قرار بود از نسل بچه ت باشن و میکشی و فرصت زندگی و ازشون میگیری 

اردبیل مارالی🥲✨️

اگه بچه بیارم از پسش برنامم چی؟؟؟گناه نداره؟؟؟؟

پسش برمیای تمام محبتت جمع میشه بهش یه نگاه کردن به لبخند دنیاتو عوض می‌کنه مادر شدن مقدسه عزیزم خیلیا دست ب دامن تمام امام ها میشن برای بچه دار شدن ای وی اف میکنن با کلی آمپول و استرس و دوا درمون ازشون ده بار انتقال داده نشده بچه دار نشده بدنش داغون کرده خیلی تو آرزوی بچن خدا تورو دوست داشته قدیما میگن خداچیزی به کسی میده صبرشم میده  

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

با چیزی ب اسم جلوگیری آشنائی ندارید نه؟ بیچاره بچه

عزیزم هم با جلوگیری آشنایی دارم از به بچه خودم علاقه دارم من خودم بچه ناخواسته بودم کلیییی آسیب تو زندگیم خوردم دلم نمیخواد بچه خودم همین حسا درک بکنه حداقل کاری ک میتونم براش بکنم اینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

واقعا دارو نمیدن؟🥲نمیدونم واقعا چون خیلی سرچ کردم میگن قبل اینکه یه ماه تموم بشه عوارض سقط خیلی کمت ...

خیر عزیزم عوارضش فرقی ندارع

دارو اصلا نمیده 

هدیه خداست پسش نزن نمیدونی چنددد نفر دنبال همین کوچولوی تو شکمتن 

خالم خودشو کشت انقدر قرص خورد دارو خورد دکتر رفت بچه دار نشد 

ناشکری نکن

عزیزم هم با جلوگیری آشنایی دارم از به بچه خودم علاقه دارم من خودم بچه ناخواسته بودم کلیییی آسیب تو ز ...

خب عزیزم شما ک آشنایی بچه از هوا نیومده که...گناه داره بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫