2777
2789
عنوان

انتظارات بی جای شوهرم 🫥

288 بازدید | 13 پست

خانوما من باردارم اوایل ماهم نهم  هستم تا همین دیروز هم سر کار میرفتم 

شوهرم  انتظار داره کل کار خونه هم من انجام بدم غذا درست کنم ظرف هم بشورم جارو هم بکشم  امروز نرفتم سر کار دیگه مرخصی زایمان 

بهش گفتم خودت صبحانه درست کن ناراحت شد گفت خودت  وقتی صبحانه نمیخوری برا منم صبحانه درست نمیکنی 😯

انتظار داره من با این حالم پاشم برا اون صبحانه درست کنم  اون بخوابه 

می‌خوام بعدازظهر که برگشت نه نهار بهش بدم نه خونه رو تمیز کنم تا بدونه یه من ماست چقدر کره داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهره من اولش ازین لوس بازیا زیاد در میاورد الان آدم شده

بقران شورشو دراورده گفتم چجوری دلت میاد من با این حالم پاشم برا تو صبحانه درست کنم تو بخوابی میگه آخه تو که خیلی چاق نشدی سر خالی تقصیر خودمه اگه از اول مثل بقیه زنا خودمو مینداختم و هی میگفتم نمیتونم اینم این انتظارت رو نداشت 

بقران شورشو دراورده گفتم چجوری دلت میاد من با این حالم پاشم برا تو صبحانه درست کنم تو بخوابی میگه آخ ...

دیگه ماه نهمی دیگه... توقعش بالاستا

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره                          

بقران شورشو دراورده گفتم چجوری دلت میاد من با این حالم پاشم برا تو صبحانه درست کنم تو بخوابی میگه آخ ...

همین دیگه...چون از اول سر کار رفتی و کارات رو انجام دادی پر واقع شده...باید از ۴ ماهگی میخوابیدی

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

دیگه ماه نهمی دیگه... توقعش بالاستا

توقعش سر به فلک زده همشم تقصیر خودمه چون نمی‌خواستم چاق بشم و ورم کنم خیلی جنب و جوش داشتم پیاده روی ورزش سبک کار خونه سر کار هم میرفتم نمی‌دونستم این سواستفاده میکنه

همین دیگه...چون از اول سر کار رفتی و کارات رو انجام دادی پر واقع شده...باید از ۴ ماهگی میخوابیدی

نمی‌خواستم خیلی وزن اضافه کنم و ورم کنم کلی جنب و جوش داشتم بعد این داره سواستفاده می‌کنه مثلا میگفتم نمیتونم این کارو کنم می‌گفت پس چجور ورزش می‌کنی برا اون میتونی برا این نمیتونی دیگه شد ابزار سواستفاده 

نمی‌خواستم خیلی وزن اضافه کنم و ورم کنم کلی جنب و جوش داشتم بعد این داره سواستفاده می‌کنه مثلا میگفت ...

دیگه وقتی خانم هم شاغله مرد باید نصف وظایف خونه رو بعهده بگیره ، بگذریم که الان باید هوای شما و بچه رو داشته باشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
همینجوری که آدم هورموناش بهم میریزه این مردای احمق هم مدام رو اعصاب میرینن ما خلق شدیم واسه رنج وعذا ...

والا هیبه آدم میگن هورمونات بهم ریخته مگه آدم بیخودی عصبانی میشه تا یکی رو اعصابش راه نره خدا شاهده خیال کرده من تراکتورم هم بچه بیارم هم سر مار برم هم کل کارای خونه رو من بکنم لعنت به این زندگی ولی دارم براش 

دیگه وقتی خانم هم شاغله مرد باید نصف وظایف خونه رو بعهده بگیره ، بگذریم که الان باید هوای شما و بچه ...

نمی‌فهمه که البته منم اونقدر بی دست و پا نبودم خیلی از درآمدم خرح زندگی و قسط و قرضش نمیکنم . اوایل میکردم دیدم داره بی راهه می‌ره و تو خونه کمک نمیکنه منم گفتم حالا که تو کار خونه کمک نمیکنی منم تو خرج خونه کمک نمیکنم ولی زمان بارداریم دیگه  باید عقلش برسه کمک کنه حدااقل کارای خودشو بکنه 

نمی‌فهمه که البته منم اونقدر بی دست و پا نبودم خیلی از درآمدم خرح زندگی و قسط و قرضش نمیکنم . اوایل ...

حق دارین واقعا 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹