2777
2789

راستش من مامانم داره از الان وسایل برقی مهم جهزیه امو میگیره چون وضعیت مالی اونقد عالی نداریم که بتونیم فوری بخریم و اینا خلاصه این مامان گل من یه دختر خاله داره از من چهار سال بزگتره بعد مجرده به به مامان دختره که خاله مامانمه گفت بیا تو هم برا دخترت بگیر فردا پس فردا نری هول هولکی جهزیه بگیری خلاصه رفتیم بعد حقیقتا از بچگی من استخوانام درشتن و تو سن بلوغ بیشتر سن بیشتر بهم میخورد بعد اون دختر خاله مامانم هم بیبی فیسه ولی الان دیگه سنش بهش میخوره (۲۴_۲۵سالشه)بعد برگشت خاله مامانم از مغازه دار که خانم بود و دوست مامانم پرسید اره خانم فلانی خالا شما بگید کدوم اینا بزرگتره؟!بعد منم اینجور😶😶😒 بعد برگشت گفت دختر تو بزرگتر هست یکم مکث کردن دخترش گفت چند سال؟!اونم دهنش طلا گفت پنج شش سال 😒😏🤣من اصلا دوست ندارم یکی تخریب شخصیتی بشه اما این حقش بود انتظار داشت فروشنده بگه تویی که ۲۴_۲۵سالته کوچک تر از یکی که۱۹_۱۸سالشه😏🤣

واقعا کههههه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خانم همسایمون با خواهرش خونمون بودن بعد همسایمون گفت به نظرت من بزرگترم یا خواهرم منم گفتم تو بزرگتری..انقدر ناراحت شد گفت تو اولین کسی هستی اینو میگی با این که من بزرگترم همه فکر میکنن آبجیم بزرگترها...

آبجیش یه کیفی کرد😅

حالا خوبه جوابشو داده دلت خنک شد 

منو خواهرم ده سال تفاوت سنی داریم، من کوچکترم بی‌بی فیسم هستم،مامانم بیمارستان بستری بود من شب تا صبح نخوابیده بودم، پریود هم بودم قشنگ خستگی تو چهره م پیدا بود من رفتم خونه خواهرم اومد، اون آرایش کرده و شیک اومد 😂بعد پرستاره بمن گفت خواهر کوچیکه ت اومد برو منو میگی هنگ کرده بودم 😥😂در حالت عادی مشخصه من کوچکترم ولی تو حالت خستگی و پریود نه هنوزم بهش فکر میکنم اعتماد بنفسم میره زیر صفر

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

واقعا چه سوال بیخود و بی ربطی کرده بوده خدارو شکر تیرش خورد به سنگ 😆😆😆

والا منم موندم با کدوم شعور نداشتشون این حرف و زدن بجای اینکه تشکر کنن مامان من به فکرشون بوده و جای خوب معرفی کرده میاد...چی بگم والا دیگه،دقیقااااا من اصلا خوشم نمیاد از تخریب شخصیت ولی واقعا حقش بود😏

منم خانم همسایمون با خواهرش خونمون بودن بعد همسایمون گفت به نظرت من بزرگترم یا خواهرم منم گفتم تو بز ...

دقیقا اخه چه کاریه وقتی میبینی حتی خوشگل تری نمیدونم یا بیبی فیسی چرا یجور رفتار میکنی انگار از دماغ فیل افتادی راست میگی محتوا شخصیتتو بزار وسط😏(البته من زشت نیستما ولی چون تا یمدت اخیر بخاطر هیکل نسبتا درشتم دوسه سال بزرگتر میگفتن اما الان چون برهه بلوغ و رد کردم شکر خدا به سنم میخورم😂)