2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من کلاس چهارمه. معلمهاش خیلی خوبن

بنظر من شاهد بهتره. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
جو مثبت و مذهبی سختگیرانه دارن، مراسمات مذهبیشون زیاده،نوع پوشش مادرا هم مهمه گیر میدن، غیرانتفاعی خ ...

عزیزم نمی دونم کی بچتون شاهدبوده ولی الان اصلااینطوری نیست که به حجاب گیربدن درموردمراسم مذهبی هم مثلاسه شنبه های مهدوی دارن که سرصف یه خوراکی به بچه هامیدن البته اسم کلاس ها به نام شهداست 

نمی دونم من خودم حجاب دارم ولی مامانی دیگه دیدم میان کامل بدون روسری نیستن ولی خوب راحتن ندیدم تذکرب ...

مثلا خانما کاشت ناخن یا لاک نداشته باشید حجاب کامل بیاین مادرمورد مسائل دینی صحبت میکنیم تناقض ایجاد میشه، ب 5،6نفر گیردادن دستکش میپوشن مانتو کوتاه داشتن با چادر میان جلسه دم در، درمیارن

مثلا خانما کاشت ناخن یا لاک نداشته باشید حجاب کامل بیاین مادرمورد مسائل دینی صحبت میکنیم تناقض ایجاد ...

برای ماکه الان خودمعلم کلاس سوم‌پسرم هم ناخن هم مژه کاشت هست البته ناخناش بلند نیست توچشم باشه ولی مژه هاش چرا

برای ماکه الان خودمعلم کلاس سوم‌پسرم هم ناخن هم مژه کاشت هست البته ناخناش بلند نیست توچشم باشه ولی م ...

عه اینجا جالبه بگم معلماش اصلا آرایش ندارن. هیچ

چادر دارن معلم اول دیدم سرخیابون درمیاره، درکل اینا حاشیه ن مهم نیستن

ولی درکل بهتر از مدارس دولتی و غیرانتفاعی