2777
2789
عنوان

دیدید بعضی وقتا یکی از کنارتون رد میشه خیلی بوی عطرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده تاپاف میزنم شایدم بیشتر پ چرا بوشو حس نمیکنم ینی خودم ب بوی عطرم عادت کردم اکلت و یارا و مای و ...

اونش بستگی به عطرت داره که ماندگاری داشته باشه یا نه

من یک عطری خریده بودم سه پیس😂ازش زدم رفتم خونه داییم گفت اوووو چ بو عطریه تازه بعد چند ساعت

عطر فروشی های معتبر شهرتونشنل آلور هومم خیلی خوبه شیک و باکلاسه واس فصل سرد

ممنونم عزیزم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اونش بستگی به عطرت داره که ماندگاری داشته باشه یا نهمن یک عطری خریده بودم سه پیس😂ازش زدم رفتم خونه ...

دونه ای۱و۷۰۰خریدمشون🤕

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

هالووین و سوئیت لاو

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀