2777
2789

خانواده ک ادعاشون میشه خیلی خوبن چندماه ولم کردن الانم ب راحتی زندگیمو بردن روهوا انتظاردارن توافقی جدابشم قلبم ب درد اومده توروخدا یچیزی بگین توکجای دنیا گفتن دخترمردم بدبخت کنی بعدم رهاش کنی اینا کارما نداره خیلی خستم قراربود خونه بگیره وام ازدواجشو گرفته بود

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

توافقی جدا نشو تو تنگنا که قرار بگیره احتمال اینکه برگرده به زندگی خیلی بیشتره ولی اگه دیدی هیچ جوره درست نمیشه عمر خودتو هدر نده شاید خوشبختیت جای دیگه ای کنار کس دیگه ای باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوتا تاپیک قبلیتو دیدم 

همون بهتر بزار گمشه بره مرد خیانت کار رفیق باز بی مسئولیت به چه درد میخوره جز اینکه پیرت کنه 

تازه اونم توی عقد 

اصلا هم از حق و حقوقت نگذر 

توافقی جدا نشو تو تنگنا که قرار بگیره احتمال اینکه برگرده به زندگی خیلی بیشتره ولی اگه دیدی هیچ جوره ...

منونابودکردن خودشو خانوادش تاپیکای قبلم هست چندماه منتظرش بودم گفتم پشیمون میشه بدتررهام کرده

عزیزم دوتا تاپیک قبلیتو دیدم همون بهتر بزار گمشه بره مرد خیانت کار رفیق باز بی مسئولیت به چه درد میخ ...

اون میدونست من یباراسیب دیدم وازدواج دومم باالتماس اومدجلو من نمیخواستم ازدواج کنم

اون میدونست من یباراسیب دیدم وازدواج دومم باالتماس اومدجلو من نمیخواستم ازدواج کنم

الهی بگردم 

چی بگم والا خدا لعنت کنه بعضی خانواده هارو که انقد تو‌ تربیت بچه ها مخصوصا پسرا کوتاهی میکنن 

یه جو غیرت ندارن 

توافقی جدا نشو چونوفک کنم اونجوریرباید بخشی از مهریتو ببخشی

بذار خودش خسته شه

اگه دیدی آدم نشد تو فقط مهرتو بذار اجرا 

باید بده بعدش خواست بذار خودش درخواست طلاق بده

تو اصلا برا طلاق اقدام نکن

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

الهی بگردم چی بگم والا خدا لعنت کنه بعضی خانواده هارو که انقد تو‌ تربیت بچه ها مخصوصا پسرا کوتاهی می ...

ببین چندماه نبوده بعد تارفتم مهریه...  اجراگداشتم گفتن چرااینکارو کرده بیان توافقی پس رندگیم؟! پس احساساتم

توافقی جدا نشو چونوفک کنم اونجوریرباید بخشی از مهریتو ببخشیبذار خودش خسته شهاگه دیدی آدم نشد تو فقط ...

مهریمو اجرا گداشتم گفتن چرااینکارو کرده پسرمون چیزی نداره توافقی جدابشن ابرومون نیره

توافقی جدا نشو چونوفک کنم اونجوریرباید بخشی از مهریتو ببخشیبذار خودش خسته شهاگه دیدی آدم نشد تو فقط ...

واینم بگم دوسال عقدیم خواست خونه بگیره زد زیرهمه چیز

سرنوشت آدم ها رو انتخاب هاشون مشخص می کنه نه کارما..هر انتخابی چه خوب چه بد هزینه ای داره که باید اون رو بپردازیم...

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

از مهریه کوتاه نیا

گفتن چیزی نداره تهش میره زندان فکرشو کنید تواین چندماه یکی سراغمو نگرفت الانم راحت بازندگیم بازی کردن