2777
2789

آخه چرا اینطوری شدن اکثر خانم ها ....همه شبیه هم شدن ...به خدا یه کارهایی هست که اگر مرتب و مستمر انجام بدید از صدتا ژل و بوتاکس زده ها زیباتر می‌شید ...

بیایید و هر یک روز در میان استحمام کنید.شیو کنید  ،از مام استفاده کنید (صرفا از مام هایی که مضر نباشه مثل اونایی که بر پایه ی آب است ) عطر بزنید و خوشبو باشید ...روتین ساده ی پوستی داشته باشید مثلا برای این کار از کرم ضد آفتاب استفاده کنید ،مرتب از مرطوب کننده استفاده کنید برای جلوگیری از خشک شدن پوست ...از لوازم آرایشی مثل انواع کرم پودر ها تا میتونید کمتر استفاده کنید اگر هم استفاده کردید حتما قبل از خواب صورتتونو با آب و شوینده ی ملایم مناسب پوستتون بشویید ...دوباره مرطوب کننده بزنید...هر شب دستاتونو کرم مرطوب کننده بزنید و اصلا و ابدا بدون دستکش تمیز کاری و شستشو نکنید  ...ماسک های گیاهی استفاده کنید ..خواب کافی داشته باشید چون بیخوابی به شدت در تیرگی و افتادگی پوست موثره...آب بخورید ...میوه و سبزیجات بخورید ...

موهاتونو و ابروهاتونو تقویت کنید ...ناخن هاتون رو  همیشه مرتب و یک دست نگه دارید ...لباس های قشنگ و تمیز بپوشید ...مرتب مسواک بزنید و نخ دندون استفاده کنید ...دهانتون سعی کنید همیشه خوشبو باشه اگر بوی دهانتون به خاطر دندون فاسد هست ،درستش کنید اگر به خاطر ناراحتی معده هست درمانش کنید ...

اونهایی که صورت های لاغر دارن بادوم زمینی بخورن تا گونه بیارن (چربی بادوم زمینی به شدت روی گونه ها تاثیر می‌گذاره،و برای جلوگیری از جوش زدن بعدش ،میتونید مصلحش رو بخورید مثل خیار که برای پوست هم عالیه )

همیشه موهاتونو شونه کنید و مرتب کنید ...

و سعی کنید همیشه لبخند بزنید اول به خاطر روحیه ی خودتون و بعد اطرافیان ...

به خدا با این کارهای به ظاهر زیاد ولی ساده و کم هزینه میتونید زیباااااترین و دلربا تربن بانوی کره ی زمین بشید 

والا که آقایون هم بیشتر جذب چنین خانم هایی میشن ...

هرچند که در درجه ی اول با این کارها خودمون لذت می‌بریم و اگر ما برای خودمون ارزش قائل باشیم ،اطرافیان هم چند برابر برای ما ارزش قائل می‌شند.....

تمام خانم های ایرانی همیشه زیباترین هستند بدون عمل و ژل و بوتاکس و......

ولی اینا هیچکدوم چهره رو تغییر نمیده بهترنمیکنه

پسرا الان عشقشون لب گندست

به تو میگن اه اه نه من نچرال دوست دارم 

ولی وقتی دو سیسی ژل لب وپیرسینگ میزنی همون ادم تو خیابون میبینه بال بال میزنه 

ولی اینا هیچکدوم چهره رو تغییر نمیده بهترنمیکنهپسرا الان عشقشون لب گندستبه تو میگن اه اه نه من نچرال ...

اصلا چرا ما باید چهره مونو تغییر بدیم عزیز دلم 

آدما با همین تفاوت ها هستن که جذاب میشن 

چون سلایق آدما متفاوته 

یکی چشم ریز دوست داره 

یکی درشت

یکی لب درشت دوست داره یکی معمولی 

یکی پوست سبزه میپسنده یکی سفید ...

خب وقتی سلایق متفاوته چرا باید همه بشن شکل همدیگه ....

اینطوری دیگه قشنگی نداره که 

در ضمن عزیزم اگر ما پوست و مو و دندون زیبا و هیکل زیبا داشته باشیم نود درصد راه زیبایی رو پیمودیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.