2777
2789

ب سن تکلیف رسیده

حساس اونجوری ک هی گیر بدم نه ولی میدونه باید رعایت کنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ حساس باشیم

نباید سر ۹سالگی یهو یادمون بیاد ک کلی مسئولیت داره

باید از قبل اماده کنیم خورد خورد ک ۹سالگی تکمیل بشه

مثلااا حجاب یهو از پیرهن لختی یا تاپ و شلوار تنگ ک نمیتونه برگرده به عبا و روسری لبنانی... قدم به قدم 

حالا تو نماز و حیا و مناسبت ها و..هم همینجور

هر چند رعایت اصول حجاب بستگی به مادر داره که خودش تا چه حد اهل رعایت.

.یه دختر دایی دارم خودش مانتویی و موهاشو میریزه بیرون و به دختراش میکنه چادر ببندید و حجاب کنید.☺️

عزیزم من مذهبی هستم قسمت نشده شوهر کنم

بچه ها رفتار والدین خودشون تقلید میکنن

حساسیت زیاد خوب نیست

با دخترتون دوست باشید

زندگی سخت شده به نظرم پدر و مادرها باید با بچه ها رفتار دوستانه داشته باشن سخت گیری زیاد نتیجه برعکس میده

مسئله اینجاست که اون موقع دیگه دیره.

باید از ۵-۶ سالگی شروع کنی دیگه لباس باز تو جمعی که زنونه نیست، نپوشه. لباسای تنگ نپوشه

روسری سرش کنه چادر اگر دوست داشت سرش کنه.

طبیعیه که گاهی هم سرش نکنه

ولی تا ۹ سالگی عادت میشه براش...

اگ حساس باشیمنباید سر ۹سالگی یهو یادمون بیاد ک کلی مسئولیت دارهباید از قبل اماده کنیم خورد خورد ک ۹س ...

درسته

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ممنون مهندس✋️

قربانت قربانت😂🤣ممنون که بامن احساس راحتی کردی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دیدم چند دفعه س قسمت میشه میبینمت توی تاپیکا هم نظرهم هستیم اومدم تو اکانتت دیدم اجازه دادی زاحت باش ...

😂😂

عزیزم لطفا هی نگید مذهبی مذهبی مگه شما ک الان اینقدر دلتون پاکه غیر مذهبی هستین ؟ استغفرالله 

بجاش بگید خانومایی ک مقید هستند... چرا که اکثریت بندگان خدا مذهبی هستند مگر یه عده خاص ک کلا وضعشون خیلی خیلی خرابه