2777
2789
عنوان

انواع روتختی باقیمت باورنکردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 22 پست
ممنون بعد چجوری به دستمون میرسه

با پست گلم

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تختم از زمین تا لبه تشک 60 سانته ... یه مدل اسپرت میخوام ... و یه دونه هم برای پسرم میخوام ...

عزیزم واسه گل پسرت اگه دورو جنس مرغوب با دوتا متکا ودوتا کوسن،وکاورتشک کش دوز بخوای 200میشه،اگه خواستید کمتر بشه میتونم

گلم بیا تلگرام

Mahanrajabii@

واسه خودتونم از 280تا400دارم البته قیمت کمترم هست بیا کانالم مدلا راببین

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

لطف میکنی یه قیمت بدی عزیزم دارم تو کانالت مدل انتخاب می کنم 

عزیزم قیمت ها بستگی به ست داره،ست روتختی ها شامل 1روتختی2متکا،2کوشن،یک کاور تخت،هرکدوماز این ست کم بشه قیمتش کمترمیشه 

عزیزم واسه گل پسرت اگه دورو جنس مرغوب با دوتا متکا ودوتا کوسن،وکاورتشک کش دوز بخوای 200میشه،اگه خواس ...

کاور تشکت جنسش چیه ؟؟؟؟ کوسن نمی خوام 0

قیمت لحاف متکا و کاور رو جدا میگی 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
کاور تشکت جنسش چیه ؟؟؟؟ کوسن نمی خوام 0 قیمت لحاف متکا و کاور رو جدا میگی 

عزیزم کاور تشک از همون جنس روتختی هست،کوسن که کم بشه 10تومان کم میشه روتختی یکنفره راواستون 190 با یه کوسن ویه متکا لحاف وروکش