2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

213 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امروز جاریم داشت تو اشپزخونه مادر شوهرم کار میکرد مهمونی بود من و شوهرم تو پذیرایی نشسته بودیم اومد بهم تیکه انداخت که حداقل ظرفای میوه ت بردار کار که نمیکنی فقط میخوری منم جوابشو ندادم دارم میسوزمممم تا الان بیدارم و دارم حرص میخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یک خنده شیطون و چشمک کارو جمع میگردی حرص چرا بخوری؟ بری مث کلفت واسه خونواده شوهر کارکنی؟ مگه دخترشونی؟ عروس باید مثل عروس توی مجلس عروسی باشه همیشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

راست میگه خبقرار نیست همه کار هارو یک نفر انجام بده

خب من چرا باید خونه مادر شوهر کار کنم وقتی حتی باردار بودم یبار منو دعوت نکرد خونش هیچوقت هوامو نداشتن

با یک خنده شیطون و چشمک کارو جمع میگردی حرص چرا بخوری؟ بری مث کلفت واسه خونواده شوهر کارکنی؟ مگه دخت ...

چون جوابشو ندادم و اینکه از. سمت جاری تیکه بشنوی خیلی زور داره

خب من چرا باید خونه مادر شوهر کار کنم وقتی حتی باردار بودم یبار منو دعوت نکرد خونش هیچوقت هوامو نداش ...

وقتی رفتی خونه مادرشوهر و جاری داره همه کارهارو انجام میده باید پاشی یه کمک بکنی

خودتو بذار جای اون 

قطعا شما هم بودی حرصت میگرفت که اون نشسته و شما کار میکنی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

وقتی رفتی خونه مادرشوهر و جاری داره همه کارهارو انجام میده باید پاشی یه کمک بکنیخودتو بذار جای اون ق ...

من اگه دارم خونش کار میکنم خودم انتخاب کردم مجبورم نکردن که ناراحت بشم و سره بقیه خالی کنم

من سالی یبار میرم خونشون اونم مهمونی چیزی باشه و این خانوم هر روز با اوناس اینم بگم اون بعد از من وا ...

خب پس خودشیرینه ..اینجور ادمها خودشیرینی و دو بهم زنی و خبرکشی رسالتشونه..ازنشونه هاشم همین حمالیاشه و ب تایید خانواده همسرت تیکه انداختن ب شما رسالتشه...ازین ببعد سنگین باش باهاش..و بگو هروقت اومدم خونت در مورد کارنکردنم نظر بده.

من اگه دارم خونش کار میکنم خودم انتخاب کردم مجبورم نکردن که ناراحت بشم و سره بقیه خالی کنم

ب هرحال تو این مواقع همچین واکنش هایی طبیعی 

خصوصا بین جاری ها 

ناخودآگاه شخص حس میکنه که دارن ازش سواستفاده میکنن و شده کلفت 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

خب به شوهرتون باید میکفت ! خونه ی مادر اونه شما کار کنی ؟ عجب! اون خانم هم وظیفه نداشت خودش خواسته بود نباید به مهمون اینطوری بگه ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹