2777
2789

خودم نوزاد دارم  

یعنی یاد این بچه ها میفتم جگرم آتیش میگیره😢😢😢

کاش هیچ بچه ی بی مادر و پدر نشه 

همش میگم  شبا گریه میکنن  کی آرومشون میکنه 

وقتی خودشون کثیف میکنن

یا گشتن......

یعنی دلم  له شده اینقد یه این موضوع  فکر کردم😢😢😢😔😔😔

شیفت شب دارن تا صبح بیدارن پرستارها چشم ودلت دادن به بچه ها

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم 🥺😭😭😭😭😭😭🤕🤕

اشکم در اومد با دیدن متنت اخه گفتی خودتم مادری 

منم می‌خوام در اینده برم بهشون سر بزنم براشون وسیله ببرم بغلشون کنم من خودم خیلی عاشق این بچهام اینا فرشتن 🥺🌝😭😭😭😭😭😭

پرستاردارن ولی بعضیاشون دلسوزنیستن .اتفاقادیروزباهام تماس گرفتن که برافرزندخوندگی اقدام کنم حقیقتا هشت سال ازدواج کردم ودکترم گفته ای وی اف کنم ولی موندم ای وی اف یا برم ازبهزیستی بیاریم

گاهی انسانم آرزوست
منم همین الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم 🥺😭😭😭😭😭😭🤕🤕اشکم در اومد با دیدن متنت اخه گفتی خو ...

الان داشتم به بچم شیر میدادم

یه جوری تو بغلم خوابیده بود 

دلم رفت 

من نازش میکردم  قوربون صدقه میرفتم 

ولی واسه اونا چی 

کاش هرکدومشون یه خانواده خوب انتخابشان کنه

الهی آمین

کی بهشون محبت میکنه؟کی قوربون صدقشون میره ؟کاش هرکی بچه نداره یه بچه بیاره از پرورشگاه هم دنیا وآخر ...

بخداماثبت نام کردیم ولی الان دست نگه داشتیم استرس واینکه بعدچی میشه داره دیوونه امون میکنه باورت میشه الان ازفکرهمین موضوع ازخواب بیدارشدم

گاهی انسانم آرزوست
بخداماثبت نام کردیم ولی الان دست نگه داشتیم استرس واینکه بعدچی میشه داره دیوونه امون میکنه باورت میش ...

بنظرتون من دوتا پسر دارم 

اگه درخواست دختر بچه  بدم بهم میدن؟