2777
2789
عنوان

امروز توی مهمونی گنددد زدم

359 بازدید | 13 پست

امروز که یه مهمونی نسبتا بزرگ دعوت بودیم رفتمو بعد مدتها دیدمش🥲کلی دلم تنگ شده بود براش .قراره دیگه نبینمش تااا خیلی بعد تر

اما عین خنگا حتی سلامم نکردم بهش🫡یعنی هی سعی می‌کردم خودمو بزنم به اون راه که متوجهش نشدم.خیلی بی دلیل.

مامانم الان بهم میگه چرا فلان پسر میخواست بهت سلام کنه اونم دو باررر جوابشو ندادی؟مگه آدم خواره؟

در صورتی که اون دوبارو اصلا متوجه سلامش نشدم.چون سعی می‌کردم بهش نگاه نکنم🥲😂

خیلی ناراحتم .نکنه ناراحت شده باشه؟یا فکر کرده حالا بدم ازش میاد؟

البته بگم که )رو مخ بودنشم کم نبود😶( چون هی سعی می‌کرد جایی بشینه که بتونه ببینتم و هی زل میزد بهم.منم سعی میکردم اصلا بهش نگاه نکنم

خلاصه آخر شبی کلی عذاب وجدان گرفتم.خب دختر یه سلام میدادییی دیگه قرار بود چی بشه🥲🥲🥲

الان خیلی بد شده یعنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا پسر فامیل چ عنیه

دقیقااا😂😂😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

دد بعضی از افراد از نشونه های عشق پنهان شدن و فراری از دید طرفه...حرکتت از دید کسی ک یکیو دوسداره عادیه 

ی غفلت غیرارادی ک بصورت واکنش طبیعی بدنه و نوعی مکانیزم دفاعی ب وجود میاد و بعدش در ارامش ک انالیز میکنی خودتو سرزنش مبکنی ک چرا در مواجه با طرف از فرصت استفاده نکردم...

تنها راهش تمرین حفظ ارانش اعتناد ب نفس و پسند از خود و ظاهر و حتی اعترافه...

فقط یه چیز بهت بگم یه نصیحت خواهرانه

عاشق شدی هر وقت اعتراف کن

دوست‌داشتی با پسری دوست بشی پیش قدم‌شو

هر چی به وقتش قشنگه

نزار پشیمونی بمونه برات تو اینده و‌حسرت بشه

دد بعضی از افراد از نشونه های عشق پنهان شدن و فراری از دید طرفه...حرکتت از دید کسی ک یکیو دوسداره عا ...

نه نه اصلا بحث اعتماد به نفسم نیست.واقعا زشته یه پسره بهت زل بزنه تو هم در مقابل زل بزنی تو تخم چشاش🥲🤣

اصلا غرورم بهم اجازه نمیده همچین کاری بکنم..

فقط یه چیز بهت بگم یه نصیحت خواهرانهعاشق شدی هر وقت اعتراف کندوست‌داشتی با پسری دوست بشی پیش قدم‌شوه ...

اصلااا امکانش نیست که پیش قدم شم.حتی اونم.شرایط خانواده و کلا اطراف این اجازه رو نمیده.

من مطمئنم دوسم داره.حتی ۶ ساله یا بیشتر🥲امیدوارم یکی دو سال دیگه از سرش نپره..به هرحال این زندگی و اتفاقاشه که مسیرو  مشخص میکنه..