2777
2789

فشار مالی زیاد شده . بیماری بی پولی . مریضی . در جا زدن . واقعن شرایط همه سخته ولی انسان ب امید زندس .. خدا هیچوقت دیر نمیکنه امیدوارم همه بتونن با دل خوش ادامه بدن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فشار مالی زیاد شده . بیماری بی پولی . مریضی . در جا زدن . واقعن شرایط همه سخته ولی انسان ب امید زندس ...

اره خیلی ..بعضی وقتا ادم دلش میخواد بره جایی ک کسی نباشه دلم گاهی میخواد از فکر کلمو بکوبم دیوار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی ..بعضی وقتا ادم دلش میخواد بره جایی ک کسی نباشه دلم گاهی میخواد از فکر کلمو بکوبم دیوار

درکت میکنم عزیزم حق داری . با توجه ب شرایط انگار همه همینن یکی امروز ی فردا . ولی باید ادامه داد خدا خودش برامون معجزه میکنه

درکت میکنم عزیزم حق داری . با توجه ب شرایط انگار همه همینن یکی امروز ی فردا . ولی باید ادامه داد خدا ...

ببخشید شما متاهلی من با شوهرم الان دعوام شد و حالم خیلی بده میتونیم حرف بزنیم البه اگ میتونی

ببخشید شما متاهلی من با شوهرم الان دعوام شد و حالم خیلی بده میتونیم حرف بزنیم البه اگ میتونی

آره عزیزم متاهلم . کاری نتونم بکنم شنونده ی خوبیم