من کلا سالی دو بار اونم دو وعده خونه ی مادرشوهرم میرم چون راهمون خیلی دوره ما دونفریم تعدادمون زیاد نیست اونوقت پذیرایی اصلا نمیکنه همش میگه یادم رفت مثلا برای ۵ نفر ۲ تا پیمونه برنج میزاره بعد آخر سفره میگه سیر نشدین نون و ماست بخورین به نظرتون الان میان خونمون منم همین کار و بکنم تا حالا همیشه زیاد میزاشتم ولی دیگه حرصم دراومده هروقت میرم باید برم بیرون غذا بخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم درک میکنم مورد بدتر از شما هم داشتیم ولی مقابله به مثل نکنید با خدا معامله کنید روایت داریم مهمون فقر و بیماری رو از خونه میبره و برکت و سلامتی وارد خونه میشه فقط به خاطر خدا ازشون با احترام پذیرایی کنید اینجوری همیشه همون انسان پاک و خوش قلب میمونید ولی از وقتی تصمیم بگیرید که مثل خودشون باشید یه روز به خودتون میآید و میبینید خیلی شبیه اونایی شدید که ازشون بدتون میاد