2777
2789
عنوان

بابام خیانت می‌کنه و به من پول نمی‌ده منم دزدی میکنم گناهه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 65 پست
به مادرت پول نمیده ؟ بابات مگه سواد نداره یا sms نمیره براش ، چطور نمی فهمه ؟ عجیبه

اووووه تو اون موجودی اول حساب کتاب کنه چند کم شده بعدم پول قلمبه که برنمیدارم کم کم برمیدارم که مشخص نشه 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرچ کردم گفته بود چون باباش نفقه نمیده میتونه به اندازه نیازش (یعنی کم )برداره و حلاله

جدی؟ مرسی گلی خوشحالم کردی عشقم.

حالا ببین تو سایت منو دزد کردن یکی میگه امیدوارم برای بقیه اینکار نکنی انگار من نون حروم خوردم تازه این پولایی که هم تاحالا زدم همش تو یه کارت جداس دلم نمیگیره

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
به بقیه حرفات کاری ندارم ولی اینکه میگی پول دو تا پفک و چیپس خدایی مگه کجا زندگی می‌کنید ما دو تا پف ...

یعنی بری سوپری یه پاکت پر کنی کمتر از ۵۰۰ میشه؟تو کجا زندگی میکنی مگه

از شیر مادر حلالتره نه خوبه ببره خرج هرزه ها کنه اون موقع حروم نیست؟

دقیقا برای این حرصم گرفته 

عزیزم عادت کرده که نده چون خودم اینجوری بارش آوردم مثل بقیه بچها نبودم که فشار بیارم بهش پول بده فلا ...

می‌دونم خشمگینی

منم نظرم رو گفتم کار ناپسند و برای خودت عادت نکن چون قبحش می‌ریزه بازم خودت میدونی

به هرحال دزدی کار درستی نیست عزیزم عادتت میشه بعدا بقول معروف تخم نرغ دزد که شترمرغ دزد میشه..این عا ...

یعنی میرم تو اجتماع دزدی میکنم؟ منظورت اینه؟ متاسفم برات من تاحالا اندازه سر سوزن لقمه حرام نخوردم در ضمن مامانم پولداره همیشه از اون گرفتم و هرچی خواستمو فراهم کردم گدا نیستم که برم از مردم دزدی کنم منظور من حقی هست که پدرم باید برای من ادا کنه همون نفقه ولی برای تو خیلی متاسفم خیلی

خوب راست میگه یه دختر ب پول نیاز داره واقعا با۵۰۰ تمن دیه چی میشه خرید برو باهاش بحرف بهش بگو من ی د ...

میدونی چیه زورم میاد زنای عوضی هرزه پول بده ولی به بچش نه بخاطر همین زورم گرفته مامانمم گفت نوش جونت هرچقدر خواستی بردار😂😂😂

جدی؟ مرسی گلی خوشحالم کردی عشقم.حالا ببین تو سایت منو دزد کردن یکی میگه امیدوارم برای بقیه اینکار نک ...

اره عزیزم عذاب وجدان نداشته باش🩷بیخیال حرف بقیه اونا که تو زندگی تو نیستن 

فعلا که خودش داره غلط زیادی میکنه با خیانتش. بردار نوش جونت. کسی که به زن و بچش خرجی نده همین میشه.

روزی صد بار نفرینش میکنم

چه حرفایی می زنید واقعا پدرش وظیفشه به جای اینکه خرج زنای هرزه رو بده خرج دخترو زنشو بده پس اسی چیکا ...

پرسیده گناهه منم جوابش رو دادم

بله گناهه و فرقی با دزدی از بقیه نداره

میتونی زنگ بزنی به05132020  پاسخگویی به مسائل شرعی و بپرسی

مامانت از خیانتاش خبر داره؟

بابامو ما کاری بهش نداریم خیلی وقته که دورشو خط کشیدیم