2777
2789
عنوان

بابام خیانت می‌کنه و به من پول نمی‌ده منم دزدی میکنم گناهه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 65 پست

خوب راست میگه یه دختر ب پول نیاز داره واقعا با۵۰۰ تمن دیه چی میشه خرید 

برو باهاش بحرف بهش بگو من ی دخترم نیاز دارم اگه نمیدی پس بزار برم سرکار 

اگه نزاشت بری خوب بگو بهم بده نداد هم هم نزاشت ور دار دیگه حلاله😂

ولی اگه بتونی خدت برا خدت کار کنی خیلی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چ حد

زیاد نیست بابا 

بستکی داره نمی‌دونم الان چقد

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

فعلا که خودش داره غلط زیادی میکنه با خیانتش. بردار نوش جونت. کسی که به زن و بچش خرجی نده همین میشه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

نه نیست از، شیر مادر حلالتره. نوش جونت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نوش جونته بیخیال حرف مردماون از حق تو ومادرت میدزده

اره منم بخاطر همین میگم

مامانم میگه نوش جونت تا میتونی بردار

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
عجبآدمی که به بچه خودش نده ولی به زنا بده

این مشکل بایدازریشه حل بشه پول گرفتن راهش نیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کار خوبی میکنی . اونهایی که میگن دزدیه حساب نمیکنن که اگر این کار نکنی از کی بگیری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من سرچ کردم گفته بود چون باباش نفقه نمیده میتونه به اندازه نیازش (یعنی کم )برداره و حلاله

خب خداروشکر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دزدی نیست چون اون برا شما باید کارکنه ولی زشته و امیدوارم برا بقیه اینکار و نکنی و عادت نکنی

یعنی چی که برا بقیه اینکارو نکنی خانوم؟؟ مگه من دزدم برم از مردم دزدی کنم؟ پدرای مردم به بچهاشون پول تو جیبی نمی‌دن ؟ متاسفم برات فقط همین

اره منم بخاطر همین میگممامانم میگه نوش جونت تا میتونی بردار

مامانت از خیانتاش خبر داره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

با مامانت صحبت کن بگو بیشتر نیاز داری تا اون بهش بگنو اینکه کار درستی نیست

عزیزم عادت کرده که نده چون خودم اینجوری بارش آوردم مثل بقیه بچها نبودم که فشار بیارم بهش پول بده فلان گوشی میخام فلان چیز میخام

منم میگم چطور به من نده به زنای هرزه بده نوش جونم