2777
2789
عنوان

بابام خیانت می‌کنه و به من پول نمی‌ده منم دزدی میکنم گناهه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 65 پست
ب نظرم خیانت ب مادرت متوجه کن

مامانم می‌دونه

چیکار کنه؟

آدمی که به هرزه بازی عادت کنه هیچوقت آدم نمیشه تا بمیره

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دزدی هست

خب اینو که خودمم می‌دونم 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

جالبه ک بابات نمیفهمه

بابای من ۱ ریال از کارتش کم بشه میفهمه

ینی وقتی پیام بانکش میاد مث ما نیس ک بگه باقی مانده مثلا ۲ ملیون 

میگه  ۲ملیون پونصد هزار و ۲۳۴ ریال  مثلا 🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مامانم می‌دونهچیکار کنه؟آدمی که به هرزه بازی عادت کنه هیچوقت آدم نمیشه تا بمیره

به مادرت پول نمیده ؟ 

بابات مگه سواد نداره یا sms نمیره براش ، چطور نمی فهمه ؟ 

عجیبه

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
نفقه شما بر عده ی پدر هست وای اینکه میشه نفقه رو بدون اجازه برداشت یا نه رو باید از دفتر مرجع تقلید ...

من سرچ کردم گفته بود چون باباش نفقه نمیده میتونه به اندازه نیازش (یعنی کم )برداره و حلاله

دست باباتم ازپشت بستی

عجب

آدمی که به بچه خودش نده ولی به زنا بده

به بقیه حرفات کاری ندارم ولی اینکه میگی پول دو تا پفک و چیپس خدایی مگه کجا زندگی می‌کنید ما دو تا پفک و چیپس می‌خریم دیگه فوقش خیلی بخواد زیاد بشه 50 تومن میشه ولی 500 تومن...