2777
2789
عنوان

دوستان

29 بازدید | 6 پست

دوستان نظرتون درباره کف بینی اینا چیه ؟ ولی سردرگم بودم گرفتم بعد طرف یه چیزارو راست گفت یه چیزا رو نه واینکه درمورد آیندم شک افتادم چون کع یه چیزا رو از گذشتم راست گفت بعضیا نه نمیدونم دو به شک شدم فک میکنم فقط حدودی حدس میزنن

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

اکثر فالگیر ها ادمای داستان گوی خوبی هستن، و حرفایی که مسزنن وسط میگن که حرفاشون درست دربیاد

اگه ادم شناس باشن هم که از روی ظاهر حدسایی میزنن

به دید یه سرگرمی بهش نگاه کن و جدی نگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسیشون خوبه و تجربه زیادی دارن

ببین مثلا ماه تولدم نتونست بگه واینکه میگفت کسی بهت هدیه داد اون باعث مشکلت شد درصورتی که هیچکدوم اینا نبود ولی بعضی چیزارو انگار درست میگفت یه جورایی 

اکثر فالگیر ها ادمای داستان گوی خوبی هستن، و حرفایی که مسزنن وسط میگن که حرفاشون درست دربیاداگه ادم ...

اصلا سمت این چیزا نرفتم اولین بارم بود ولی فکرم بدتر درگیر کرد

ببین مثلا ماه تولدم نتونست بگه واینکه میگفت کسی بهت هدیه داد اون باعث مشکلت شد درصورتی که هیچکدوم ای ...

چیزای کلی میگن. الان کدوم یکی از دور و بریات هست که تا الان هیییییچ وقت بهت کادو نداده باشه؟ یا کیه که هیچ وقت برای کسی مشکل درست نکرده باشه؟

این آدما اگه واقعا آینده رو می‌دیدن قیمت طلا و دلار رو پیش بینی می‌کردن یا جای گنج های پنهان زمین رو پیدا می‌کردن و به چنان درآمدی می‌رسیدن که به چندرغاز حقوق کف بینی نیاز نداشته باشن

چیزای کلی میگن. الان کدوم یکی از دور و بریات هست که تا الان هیییییچ وقت بهت کادو نداده باشه؟ یا کیه ...

اره آدم نره سراغ اینا بهتره 😅😐