2777
2789
عنوان

از دنیای مردان بپرسید

429 بازدید | 28 پست

من یک مرد هستم و تخصصم مشاوره خانواده هست البته به صورت آکادمیک ودر حد آماتور و برای آشنایی با مشکلات خانوادگی از دید بانوان عضو این سایت شدم فقط برای کسب تجربه و منظور دیگری ندارم 

لطفا" نظرات فمنیستی ندید ممنونم

من یک مرد هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشید😐

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

کجا و در چه مقطعی مشاوره می خونید؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
کجا و در چه مقطعی مشاوره می خونید؟

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

البته علاقه مندیم مشاوره خانواده است و تازه در دارم در این زمینه کسب تجربه و فعالیت میکنم البته بسیار سفر باید تا پخته شود خامی

من یک مرد هستم
حالا شما اگه راهکاری بلدهستید برید به تاپیک مهدیس سری برنید و کمکش کنید

معمولا خانم ها ناراحت میشن وقتی متوجه مرد بودن من میشن کلا" این کار رو انجام نمیدم 

بعضب وقتا اینجا بودن و عضو بودن تو این سایت توجیه پذیر نیست

البته با عرض معذرت

من یک مرد هستم
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی البته علاقه مندیم مشاوره خانواده است و تازه در دارم در این زمینه کسب ...

(کارشناس ارشد بالینی تخصص مشاوره خانواده به صورت آکادمیک در حد آماتور)؟؟؟؟!!

راستی نگفتید این آکادمیک در حد آماتور رو کجا خوندید!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
تمام شدن یک رابطه بین یه دختر و پسر آیا به همون اندازه که روی دختر تاثیر داره روی،پسر هم تاثیر میزار ...

لزوما" نه

البته کاملا" به روحیات آقا پسر مربوطه 

ولی تاثیرات روی آقایون معمولا به شکل دیگه ای نمود میکنه

آقایون معمولا" تمرکزشون رو ازدست میدن کمتر مشاهده میشه که رفلکس احساسی از خودشون بروز بدن

من یک مرد هستم
یه نگاه به توصیفی که تا حالا از خودتون کردید بندازید، ببینید چقدر تناقض داره (کارشناس ارشد بالینی تخ ...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی از دانشگاه فردوسی مشهدشما موفق شدید مچ من رو بگیرید و متوجه شدید که من قصدهای شومی در سر دارم 

آفرین

😁

من یک مرد هستم