2777
2789

بعد از ظهر یه روز گرم تنها نشسته بودم توی خونه داشتم تو صفحات مجازی میچرخیدم یهو مسیج زد سلام خوبی من اومدم دم در خونتون یه چیزی برات گذاشتم لای بوته های جلو در 

تپش قلب گرفتم با همون لباسای خونگی گل منگولی یه چادرم همینجوری انداختم رو سرم رفتم جلو در تا کسی نیومده مایه ابروریزیشو بردارم کسی نبینه رفتم گشتم اینور اونور دیدم نه نیست کوچه رو نگاه کردم دیگه کسی نیست گفتم بر پدرت صلوات مرتیکه سر ظهر زابراهم کردی 

برگشتم رفتم خونه

یه دقه بعد مسیج زد پیداش کردی گفتم نه مسخره کردی منو

گفت اشتباه گفتم میخواستم تستت کنم گذاشتم فلان جا گفتم من دیگه نمیرم بیرون گفت من این همه راه زحمت کشیدم اومدم حیفه نصیب سگای ولگرد محلتون بشه باز پاشدم راه افتادم جای جدیدی که گفته بود گشتم دیدم چیزی نیست زنگ زدم رد تماس داد مسیج زد این دیگه اخرین باره 

برو گذاشتم پشت خونتون پشت دیوار اتاقت

حالا منم هر دفه شلخته تر از قبل میرم بیرون عصبیم بودم همونجور چپ و چل دمپایی به پا خرت خرت میکشیدم زمین میرفتم ببینم مرتیکه چه سورپرایزی برام اورده

کله ظهر سگو میزدی نمیومد از لونش بیرون منو سه بار از پله ها کشید پایین هر بارم اسکول وار داشتم دنبال بسته گمشده میگشتم 

والا دور نمام شبیه این بود خمار شدم دنبال موادم هی لای بوته موته ها و پشت دیوار لابه لای سنگا ذلیل مرده منو اینهمه کشید پشت خونه دریغ از یه نخود که برام اورده باشه

دیگه برگشتم خونه جوابشم ندادم 

شب دیدم از قسمتایی که رفته بودم پی جنساش برام عکس فرستاد ینی نگم چه عکسایی چادر گل گلی کج و کوله صورت له شده زیر نور افتاب موهام که دیگه رسما خانوم هابیشام واااای دمپاییاااااام 🥲🥲🥲🥲

مردک خودشو استتار کرده بوده دوروبر خونمون منو دید میزده کلیم خندیده بود به حال و هوام 

ینی کرک و پرم به معنی واقعی کلمه ریخت ازین کارش 🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه چقد بلند خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا بگم این روانیارو چیکار کنه 

شاید باورت نشه ولی مردا همشون یه جووووری ان یه تخته شون کمه.......

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴