2777
2789
عنوان

چقدر آدما عوض شدن

191 بازدید | 30 پست

امشب خیلی دلم گرفته دوست داشتم اینجا درد و دل کنم 

از وقتی که فهمیدم دوست و رفیق یعنی چی برای همه دوستام صد خودمو گذاشتم همیشه بودم ، همه‌‌ جا 

هروقت بیرون میرفتیم من حساب میکردم اگه یه وقت نیاز به پول داشتن اصلا نمیپرسیدم چقد میخوای میگفتم بیا کارتمو ببر ، خیلی جاها کنارشون بودم نذاشتم تنها باشن شبای بود که تا اذان صبح پشت تلفن دوستم از زندگیش میگفت و من پا به پاش گریه میکردم .

گذشت تا سه سال پیش ورق برگشت ورشکست شدیم رفتیم زیر کلی قرض و بدهی مجبور شدیم همه چیو بفروشیم ، 

اولین نفری که خوشحال شد دوستم بود سوالای میپرسید ازم که جوابشو میدونست اینم میدونست که چقدر اذیت میشم ، تو همین‌ ماجرا من یه مشکل عاطفی برام‌ پیش اومد بازم اونا کنارم نبودن درکم نکردن نصیحتم نکردن فقط گفتن مقصر‌خودتی و ازم فاصله گرفتن 

الان که دور و برمو میبینم هیچ کدوم از اون اکیپی که بودیم با من نیست ، نه فقط رفیقام بلکه دوستامم دیگه نیستن بدون هیچ دلیلی هیچ بدی در حقشون نکردم 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

گاهی وقتا دلم برای خود گذشتم تنگ میشه کسی که همیشه شاد بود میخندید 

دلم برای اکیپمون تنگ میشه ولی بروی خودم نمیارم تظاهر میکنم که مهم نیستن برام‌ ولی یه جای کم‌ میاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ذات آدما همینه 

هیچکس جز پدرمادر چشم دیدن موفقیت و خوشیتو نداره 

حتی خاهر برادرت... 

پس غصه نخور تنهایی خیلی حالت بهتر میشه 

برای هرچیزی ناراحت شد ولی نه برای این ادمای پوچ زندگیت... 

من یه شعار دارم که خودم بهش عمل می کنم برای همه یه جور نباش نگاه کن به ارزش آدما به همون اندازه ای که لیاقتشونه بهشون خوبی کن بیشتر از ظرفشویی باشی دلشونو می زنی.

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
همه برا یه نفر دگه عوض میشن شاید خودت هم برا یکی دگه شدی

نه من همونم 

فقط یه مدت کوتاه خیلی حالم بد بود جایی نمیرفتم با کسی در ارتباط نبودم بعدش رفتم سمتشون ولی اونا فاصله میگرفتن 

متاسفانه ذات آدما همینه هیچکس جز پدرمادر چشم دیدن موفقیت و خوشیتو نداره حتی خاهر برادرت... پس غصه نخ ...

میدونم اما دلم براشون تنگ میشه باهاشون حالم خوبه حتی برای‌ چندساعتم که شده مشکلاتم یادم میره 

من یه شعار دارم که خودم بهش عمل می کنم برای همه یه جور نباش نگاه کن به ارزش آدما به همون اندازه ای ک ...

میخوام باشم ولی نمیتونم من خیلی دل سوزم غصه همه رو میخورم

از کجا‌ شروع کنم 

این روزاست که آدما میفهمن کی دوسته کی دشمنکاملا میفهممت ولی لطفا به خودت بیا مردم خیلی ترسناکتر از چ ...

دقیقا من شناختمشون فقط میخوام بفهمم چرا همشون تنهام‌ گذاشتن دوست دارم بازم دور هم جمع بشیم مثل گذشته

الانم اگه برم سمتشون دیگه مثل قبل نیستم ولی دوست ندارم فاصله بگیریم از هم

میخوام باشم ولی نمیتونم من خیلی دل سوزم غصه همه رو میخورماز کجا‌ شروع کنم

جفت خودمی

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃