2777
2789
عنوان

حالم از خودم داره بهم میخوره😔😔

206 بازدید | 7 پست

از وقتی باردار شدم اعتماد بنفسم شده صفر

تا الان ۱۰ کیلو اضاف وزن داشتم کل بدنم ترک خورده از شکم و‌گودی کمر بگیر تا رون…

اصلا ذیگه نمیتونم جلو شوهرم لخت شم یا لباس باز بپوشم منی ک همیشه تاپ شورت تنم بود حتی دیگه خودمو نمیتونم تو اینه نگاه کنم…پوستم تیره شده صورتم جوش زده دماغم باد کرده

وقتی خودم از خودم چندشم میشه شوهرمم حتما ک همینطوره😔😔😔😔چجوری کنار بیام با این همه تغییر بد؟

هیچوقت قبل از بارداریم ب این چیزا فک نکرده بودم 

روحیه ام داغونه هروقت بدنمو میبینم اشکم در میاد

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم چقدر من عین توام درکت میکنم منم باردارم چاق شدم زشت شدم سیاه شده بدنم حتی نتونستم سرکار برم اعتماد بنفس من صفر شده داغون شدم همش میگم چرا بچه دار شدم البته ناخواسته بود ولی دلم برا بچم هم میسوزه کلا حال منم خوش نیست کاش دوباره بتونم درس بدم برم باشگاه رژیم بگیرم موهام رنگ کنم ارایش کنم تیپ بزنم😔🥲

عزیزدلم چقدر من عین توام درکت میکنم منم باردارم چاق شدم زشت شدم سیاه شده بدنم حتی نتونستم سرکار برم ...

من ارزوم بود بچه دار بشم

ولی الان همش ب خودم میگم ارزش داغون شدنت رو داشت؟؟ناشکری نمیکنک ولی داغون شدم

چفدر منو شما حالمون مثل همدبگه اس و درک میکنیم همو😔😔

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
من ارزوم بود بچه دار بشمولی الان همش ب خودم میگم ارزش داغون شدنت رو داشت؟؟ناشکری نمیکنک ولی داغون شد ...

عزیزدلم من الان عاشق دخترمم ولی واقعا حال روحی خوبی ندارم شوهرم درکم نمیکنه میگه تو چون هنری هستی حالت بده نمیفهمه بخاطر هورمون و بارداری درکی نداره ازش ،واقعا تنهام دیگه اومدم۳۴هفته سنگین تر شدم همش گریم میگیره توان کار ندارم ولی شوهرم کمکم نمیکنه دیگه بخدا خستم میگم بچم دنیا بیاد شرایطم بدتر میشه یعنی،بعد شوهرم میگه مگه تو فقط قرار بزایی این همه زن زاییدن،همش تنهام بخدا ی زنگ بهم نمیزنه وقتی سرکاره تا من زنگ نزنم بعدم میگه سرم شلوغ ،فقط میرم گاهی خونه مامانم اینا ولی روحی نابودم سیسمونی رو بابامامانم کامل خریدن برا بچم ولی شوهرم هربار میگم پول بده برا دکتر و سونو و آزمایش یجوری رفتار میکنه دلم میشکنه درک نمیکنه دل نازک ترشدم