2777
2789
عنوان

بیبی چک دوخط میخاااااااااام

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست

چند وقت پيش رفته بودم سونوگرافي يه خانمه استرس گرفته بود به من ميگفت ممكنه بيبي چك اشتباه نشون بده؟؟؟گفتم آره گفت دعا كن حامله نباشم چه جوري بندازم😱😱😱گفتم چرا؟؟؟گفت نميخوام دوتا دارم هم دختر هم پسر...خدا ميدونه چقدر ناراحت شدم ميگفت ميندازم تازه٢٨سالش بود ...وقتي رفت سونو گفت جنين تشكيل شده اومد بيرون انقدر به خودش فحش داد و گريه كرد....خدا ميدونه چه مشكلي داشت اما تودلم گفتم كاش اون جنين تو شكم من بود😭😭😭😭

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
عزیزم چن وقته اقدامی؟؟

دوساله عزیزم تاحالا سپردم بخدا گفتم هرچی اون بخاد بعد این چن ماه پیش رفتم دکتر تنبلی تخمدان داشتم دارو دادبرطرف شد ولی بیبی هام منفیه همش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ماه بعد میای میگی بالاخره بی بیم مثبت شد😍😍😍عزیزم بی خیالی طی کن.استرس بره بالا قدرت بارور ...

اخه من اصلا طی دورم استرس ندارم خیلی بیخیالم همینکه یروز ب موعدم برسه بعد دل تو دلم نیست

بچه ها بيان نذر كنيم به نيت هم ١٠٠٠ صلوات برا حضرت فاطمه بفرستيم كمكون كنه تا عيد حامله شيم من كه ديگه خسته شدم😭

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه