2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ،انشالله به سلامتی و دلخوشی،ولی اینقدر استرس نداره که،باشن ثروتمند مهم انسانیت و ادب و معرفته ...

به خاطر اینکه خیلییی وضع مالیشون خوب و مثلا منی که الان 20سالمه و یکبار مسافرت خارجی داشتم اونا تو امارات خونه دارن و خیلی لاکچرین و مسافرتای خارجی براشون چیزی نیس تنها براشون خیلییی ظاهر مهم از طرفی خب عروسشون بشم اعتبار خانوادم میره بالا نمیگم خانواده ما پایین نه ما متوسطیم ولی خیلی اینا ثروتمندن

الان بچه هاا خب کل فامیل سر من دعوا دارن یه عمه ام ناراحت که چراااا اینا اومدن برای من یا زن عموم ناراحت که اره چرا یه من زنگ نزدن به تو زنگ زدن نمیدونم اونا نمیان برای تو دلتو صابون نزن ‌و همه دارن حسادت میکنن بابام میگه به هیچکس هیچی نگو چون کسی دوس نداره تو از فرش بری به‌ عرش