2777
2789

من سه هفته پیش رفتیم مهمونی بعد وارد جمع که شدم همه بهم نگاه کردنو خلاصه دختر عمه ناتنیم خیلی بزرگتر از من و دوتا پسر دار و یه دختر خیلیییییییییی ثروتمندن خیلیییی پولدارن و هیج‌وقت منو تحویل نمیگرفت و یهو یکی از فامیلا برگشت گفت که من میخوام هفته دیگه دوشنبه بینی مو عمل‌کنم  دختر عمه ام شروع کرد با من صحیت کردن چون خیلی ثروتمند هستن زیاد رفتو امد نداریم و پرسید که چندسالتو چیکار میکنی درس میخونی و بی مقدمه از پسر بزرگ نشست تعریف کردن که اره پسرای من کارین فلان اینا بعدش تصمیم گرفتا با ماشین ما بیاد به بهونه اینکه ماشینم جای پارک نداره فلانو اینا بعدش یهویی گفت هفته دیگه دوشنبه بیاین خونه ماو مارو دعوت کرد که من گفتم من عمل بینی دارم بعدش چند روز گذشت بهم زنگ‌زد که ارع من دوس دارم شخص خودت باشی برای همین هفته دیگه دوشنبه گذاشتیم که من عمل بینیم تایمش عوض شد دوشنبه افتاد 27 اردیبهشت که من فکر کرده بودم این شنبه اس 19 اردیبهشت که گفتم بازم نمیتونم بیام چون عمل بینیم افتاد برای شنبه که اونم گفت نمیشه کنسل کنی فلان که تو باید باشی منم گفتم باشه میذارم عملو یه روز دیگه حالا بگذریم کل خانواده ام مامان بزرگم و بابام‌و همه خوشحالل که اره قصدشون خواستگاری و تو باید بهترین لباسو اینا رو بپوشی بهترین رفتارو داشت باشی حالا من باید چطوری برخورد کنم  و میکاپم چطوری داشت باشم لباس خریدم یه شومیز قرمز پرنسسی یا دامن چرم 

خیلی ادمای با ادبی هستن و احترامو رفتار براشون مهم تروووو خدا کمک کنین 

باورت میشه نمیدونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر فامیلام تا این حد پولدار نیستن و نمیخواستن ازم خواستگاری کنن بخاطر همین واقعا نمیدونم چی بگم و چجوری راهنماییت کنم😅

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

عزیزم ،انشالله به سلامتی و دلخوشی،ولی اینقدر استرس نداره که،باشن ثروتمند مهم انسانیت و ادب و معرفته 

شما یک کلمه خودت باش تمام، آرایش ساده،و لباسی که گفتی قشنگه،رفتار هم سعی کن آروم صحبت کنی،آروم غذابخوری آروم کمک و یا هر کار دیگه ایی رو انجام بدی، استرس رو دووووررر کن چون همه چیو خراب میکنه،به تودت بگو کع تو مثل اون ها ارزشمند هستی

چیزی که اط پیامت دیدم اینکه تو ناخوادآگاهت اونا رو به همه لحاظ برتر از خودت میدونی این اصلا خوب نیست باعث میشه استرس بگیری و اشتباه رفتار کنی،عادی و آروم باش همین