2777
2789
عنوان

موهام داغون شده😭

280 بازدید | 32 پست

سلام حالم خیییلی بده😓من موهای خیییلی قشنگ و پرپشتی داشتم با یه موج قشنگ و بلندی تا پایین کمر.یکی دوسال  بعد عروسیم تیروئید گرفتم ۲ ساله درگیرشم موهام داغون شده باردارم شدم وقتی بچم دنیا اومد رسما داشتم کچل میشدم اون موهای که خودم تنها نمیتونستم ببندم الان یه گیس کوچیک شدن چه خاکی توسرم بریزم😭😭خییییلی ناسالمن انگار مو مصنوعیه.فر وز کم پشت افتضاااح.بگمم که یکساله سراغ تیروئیدم نرفتم و قرصم نخوردم میتونه از اینم باشه؟؟راه حلی چیزی ندارین؟😭

اره عزیزم از تیرئیدته قرص بخوری خیلی بهتر میشی بهت قول میدم،بعد از قطع شیردهی هم کم کم موهات عالی میشن دوباره

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تیروئید داشتم موهام مثل سیم ظرفشویی شد ،خشک و ضخیم و بد شکل

دقییییقا مثل الان من..الان چجوری شده؟؟چیکارکردی؟؟بچه هم داشتی؟میگم شاید بخاطرشیردهیه چون بعد بچه هم مو میریزع ولی دیگه چرا اینقدر بد شکل😭😭

اره عزیزم از تیرئیدته قرص بخوری خیلی بهتر میشی بهت قول میدم،بعد از قطع شیردهی هم کم کم موهات عالی می ...

دارم دیوونه میشم افسرده شدم چیشدن اون موهام😭😭دیشب دوستمو دیدم موهامو دید گفت اینا چین کو اون موهات😭

موهاتو کوتاه کن .درمان شو اون باز بلند میشهموی بلند چه افتخاری داره

کوتاه کردم افتضاااح شدن اصلا نمیشد هیچ حالتی بهشون بدی.میگم وز بدحالت گلا تو هوا میمونن😓😓حداقل الان بلند شدن میتونم ببندم یه حالتی چیزی بدم😓با اینکه کوتاه کردم باز توهمون حالت کوتاهیم موخوره نمیدونم چی داشتن

دقییییقا مثل الان من..الان چجوری شده؟؟چیکارکردی؟؟بچه هم داشتی؟میگم شاید بخاطرشیردهیه چون بعد بچه هم ...

نه عزیزم مجردم

ولی منم مثل تو موهام بدشکل شد و کچل شدم 

یه بار دکتر رفتم چند تا چرت و پرت الکی و بی اثر داد بهم، مثل نرم کننده مو

خودمم تو نت خوندم انگار درمان دقیقی نداره باید هورموناتو تنظیم کنی 

منم صبر کردم گفتم شاید حالا که تیروئیدم خوب شده شاید موهام سالم در بیاد ولی هنوزم موخوره چروک دارم 

دیگه الان باز میخوام برم پیش یه دکتر خوب چون حدس میزنم تنبلی تخمدان دارم