2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد

68 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ببخشید یه سوال داشتم کسایی ک تجربه دارن .دخترم ۶ ماهه هست و هم واکسن ۲ ماهگی هم ۴ و هم ۶ زمانی ک زد هیچ تبی نکرد اصلا دلیلش چیه خطرناک نیست ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس خوبی داری. بچه‌ت بدنش قویه. بچه‌های جاریم هیچکدوم تب نمی‌کردن موقع واکسن زدن. 

البته موقع دندون تا دلت بخواد تب میکردن ولی کلا بدن قوی دارن. برعکس بچه‌های من که تب شدید داشتن موقع واکسن. 

دختر منم همین بود.

حتی ۱۸ ماهگی  که واقعا سخته بعدش با همون پای واکسن زده بدو بدو میکرد.

البته دختر من اضافه وزن هم داشت و ۱ سالگی ۱۶ کیلو بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
الان چندسالشه و چند کیلو؟

۶ سال و نیمه 

یک سال پیش ۳۰ کیلو بود

۱۸ ماهگی تا ۲ سالگی ۲۰ کیلو بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شانس خوبی داری. بچه‌ت بدنش قویه. بچه‌های جاریم هیچکدوم تب نمی‌کردن موقع واکسن زدن. البته موقع دندون ...

اما پسرم همه واکسن ها ب جز ۴ ماهگی تب شدید داشت واسه همون برام سوال شده 

جدی میگی؟!ماشالله چشم نخوره دخترم ۵ سالشه ۱۶ کیلوئه

البته اصلا به قیافش نمیخوره چون قدش بلنده.

ولی الان هم اضافه وزن داره کمی.

ولی نسبت به یک سالگیش اصلا به چشم نمیاد.

اون زمان دست و پاهاش نون باگتی بود