2777
2789

اره عزيزم زياده

ولي بستگي ب مرد داره

يكيو ميبيني پشيمون ميشه بهترازقبلم ميشه

ولي يكي نه دوباره زيرزيركي به كاراش ادامه ميده

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظر من که هیچوقت فراموش نمیشه همیشه مثل یک نقطه سیاه تو زندگیشون میمونه 

چطور ممکنه از دل و ذهن یک زن پاک بشه روزی مردش یکی دیگه رو بهش ترجیح داده

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

استاتر مامان من 15 سال تحمل کرد یعنی توی این 15 سال همش در حال خیانت بود پدرم.الان انگار گوش شیطان کر درست شده.

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
چطوری باید دوباره اعتماد کرد چطوری باید اون شک از بین برد؟

به هیچ عنوان شک مامانم برطرف نشده

چطوری باید دوباره اعتماد کرد چطوری باید اون شک از بین برد؟

بستگی به درجه خیانتداره،یعنی خیانتدر چه حدبوده باشه،منکه دیدم هر کی خیانت در حد تختخواب بوده باز تکرار شده متاسفانه

توی هر خیانتی هر دو طرف مقصرن مگر اونهایی که بیماری جنسی روانی دارن پس باید دید که خیانت در چه شرایطی و با چند درصد تقصیر از طرف خانم بوده بعد میشه فهمید بعد از خیانت رابطه درست میشه یا نه؟

الهی بمیرم واسه دل مامانت😢۱۵ سال خیلی وحشتناکه 

خیلی سخته از غم و ناراحتی مریضی گرفته سرطان روده آخرین بار که رفته بودیم دکتر گفت آگه اعصابت و بازم خراب کنی بازم میای پیش خودم.ولی دست خودش نیست دیگه اعصابی براش نمونده

خیلی سخته از غم و ناراحتی مریضی گرفته سرطان روده آخرین بار که رفته بودیم دکتر گفت آگه اعصابت و بازم ...

حق داره بنده خدا مگه کمه مگه میشه طاقت آورد حتما به خاطر بچه هاش تحمل کرده