2777
2789
عنوان

بالای خونه پدریم بسازم

328 بازدید | 33 پست

ما الان پنج ساله خونه پدریم زندگی میکنیم دوتا برادر دارم که بزرگی خیلی اذیت میکرد حس مالکیت داشت فکر میکنه چون ازدواج کردم دیگه حق و حقوقی ندارم وقتی انتقالی به شوهرم دادن و پدرم گفت خونه که خالیه بیایید اینجا بمونید اجاره ندین برادرم خیلی سرو صدا میکرد میگفت نمیزارم بیایید تو این خونه برید برای خودتون اجاره کنید من اون خونه رو میخوام 

دیگه با هر مکافاتی بود راضی شد الان پنج ساله تو خونه نشستم 

مبخواستم ببینم میتونم بالای این خونه پدری بسازم که اگه یه روز انتقالی دادن به همسرم اینجا خونه داشته باشم بیام هراز گاهی

از لحاظ قانونی چطوری هست 

ارث دختر نصف پسره من اگه بالا بسازم از پایین که خونه اصلی هست هم ارث میبرم یا بالا ساختن الکیه برای ارث خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر رابطه ات با پدرت خوبه بگو طوری تنظیم کنه ک انگار تو ملک رو ازش خریدی تا موقع ارث از پایین هم سهم داشته باشی

امیدوارم سایه پدرا بالا سرت باشه با این داداشای گرگ ک تو داری خدا بخیر کنه

به نام شوهرت هم نزنی..

ببین خیلی مشکل درسته میشه 

ایشالله که سایه پدر و مادرتون سال ها بالا سرتون باشه اما اتفاق هست و اگر خدایی نکرده فوت کنن

شما کلی پول خرج اون خونه کردی ولی توی تقسیم بندی ارث و اینا خیلی اذیت میشی 

اگر قراره بسازی شده کوچیک بساز ولی مستقل بساز که دردسر نباشه برات

اشتباه محض  هستش  اشتباه محض   با این تعاریفی ک کردی. خداوند ب پدر ومادر عمر دراز وبا عزت بده  همینی  ک یکروز  چشمشون بستن از اون خونه خداحافظی کن  آخرش  ی چیز معلوم میشهجنگ هست وقطع رابطه 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اگر رابطه ات با پدرت خوبه بگو طوری تنظیم کنه ک انگار تو ملک رو ازش خریدی تا موقع ارث از پایین هم سهم ...

چی به بابام بگم یکم روم نمیشه البته چند سال پیش خودش این حذف بیان کرد که بیام بسازم