2777
2789

میگن ضرر داره درسته ؟ خودم میخورم بعد غذا برای رفلاکس پسرم ینی خیلی ضرر داره ؟ عرق زیره میگن خوبه درسته ؟ تو رو خدا کسی می‌دونه راهنمایی کنه 

کولیک و نفخ هم داره خیلی چیکار کنم انقد قرمز میشه فشار میاره که نگید چی کنم دلم براش کباب شده 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

اگ خودت نفخ داری عرق نعنا خوبه بخور نداری بی فایدس . برا نوزادت هم قطره کولیکز بگیر برا نفخ و کولیک خوبه . صدای سشوار رو براش پخش کن اگ میتونی قنداقش کن .

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلیپ از یه متخصص طب سنتی دیدم. میگفت برای بچه‌هایی که رفلاکس و کولیک دارن دستتو گرم کن بعد با روغن زیتون دور ناف بچه در جهت عقربه ساعت ماساژ بده. دو سه دقیقه ادامه بده. بعد دو طرف ستون فقراتش از بالا به پایین با همون روغن زیتون ماساژ بده. روزی 5 الی 6 بار می‌تونی این کارو انجام بدی.