2777
2789
عنوان

آیا پیش دبستانی قبل از کلاس اول اجباریه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 32 پست

به نظرم بفرستش... نفرستی براش اونجا مشکل میشه... چون اکثر بچه ها رفتن و الفبا رو بلدن و... و معلم هم با این خیال و اینکه اکثر بچه ها اوکی هستن ادامه میده اما بچه شما تازه کاره... این و از منی که تجربه دارم بشنو. 

هنوز که هنوزه وایش به دلمه 

کلاس اول بچه ها میگفتن رفتیم ولی من میگفتم نرفتم و از لحاظ استقلال و عاطفه از بچه ها عقب بودم و همش مسخره میشدم، اصلا مستقل نبودم و همش دنبال مامانم گریه میکردم 

اونا مستقل و خوش و خرم و زرنگ درسا بیست

درسا من ضعیف 

حتما بذار بره 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجباری نیست ولی شدیدا لازمه من بچه ی اولم افتاد دوران کرونا نفرستادمش کلاس اول خیلی کار برد تا راه بیوفته ولی دومی رو از پیش ۱ بردم الان میخواد بره اول راحت میخونه و جمع تفریق میکنه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
والا خیلی ها هم راضی نیستن میگن نمیفرستادیم بهتر بود

چرا ؟ اتفاقا بچه هایی که پیش دبستانی میرن توی کلاس اول مشکلات کم تری دارن و خیلی از قوانین و آداب را بهتر رعایت میکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بچه ت چن سالشه؟

امسال کلاس اول بود...نیمه اولی.

اخبار نیست

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

یعنی نفرستادیش؟

نه پیش نبردمش به جاش کلاس نقاشی و بازی و مهارت و چرتکه بردم تو خونه هم کتاب پیش رو گرفتم خودم باهاش کار کردم  پولی که واسه پیش میگیرند خیلیه پارس پارسال ۳ تا مدرسه پرسیدم کمترینش ۱۴ میلیون بود هر روز هم مدرسه ها تعطیل بودند در ضمن مدرسه هم گفت هزینه جشن و لباس فرم و بقیه چیزها هم به پای خودتونه  اینا به کنار حروف هم اصلأ آوایی گفتند باهاشون کار نمی‌کنند 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بابا زنگ زدم پرسیدم میگه۴۰ میلیونندارم اینقد هزینه کنم

من از خود مدرسه پرسیدم اجبار نیست اگه تونستی کلاس قرآن بنویس تخصصی حروف هم باهاش کار میکنند یاد میگیره اعداد هم خودت تو خونه باهاش کار کن یاد بده هم نوشتنش و هم خوندنش کتاب جامع پیش رو بگیر کار کن باهاش 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

به من گفته ۴۰ میلیون امسال

آره امسال زیاد میشه دیگه البته پارسال که پرسیدم اون قیمت سال قبلشون بود بهم گفتند که افزایش قیمت دارند ولی تعرفه فعلآ نیومده منم دیگه نبردم بنویسم پول مفت میگیرند خدایی 

به من گفته ۴۰ میلیون امسال

اونجایی که رفتی قیمتش زیاد بوده. کنار ما پیش دبستانی امسال ۱۲ میلیون گرفته بود 

هر جایی بسته به خدماتی که می ده قیمتش ممکنه زیادتر بشه. شما چند جای دیگه رو هم سوال کن.  قیمت مناسب‌تر هم می تونی پیدا کنی 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.