2777
2789
عزیزم دقیقا نمیدونم ولی احساس میکنم یا امسان یا سال دیگهو قدش هم ۱۸۳ الی ۱۸۵ موهای مشکی و چشم آبروی ...

.

ممنون گلم از اخلاقیاتشم میگی؟ حست نسبت به ازدواجم چیه؟ خوشبخت میشم؟ بیشتر احتمالش امساله یا سال بعد؟

و کجا باهاش اشنا میشم و جذب چی من میشه

ممنون💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بچه دارم...دعوا داریم عامل دعوا همسرمه...با اومدن نی نی جدید زندگیم بهتر میشه؟؟

مبارک باشه ایشالله قدمش خوش باشه بله انشالله 

ولی شوهرتون شاید سر کوفت بزنه و اینا ولی اهمیت ندید آرزوی خوشبختی دارم براتون

ممنونم ازتون ماه تولد اشتباه بود فقط معدل خردادم چند میشه

احساس میکنم ۱۸ یا ۱۹ ولی بیشتر ۱۸

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

فکر نمی‌کنم ولی انگار کسی داره تلاش میکنه مخش رو بزنه

منو جواد شروع رابطه داریم ؟؟؟چرا دوست داره باهام لاس بزنه قصدش چیه؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

عجول...خودخواه...خوش خنده و با احساس..قدبلند سفید گندمی ... جذبه خاصی داری... با کسی ارتباط داری اول ...

منووووو بگووووو ووووو ووو وووووو بچم چند روز دیگه دنیا میاد؟؟؟ 

کی دردم میگیره صبح ظهر شب کی 

مبارک باشه ایشالله قدمش خوش باشه بله انشالله ولی شوهرتون شاید سر کوفت بزنه و اینا ولی اهمیت ندید آرز ...

ممنون عزیزم...

آره همسرم خیلی تحقیر میکنه آدمو ... نصف بیشتر دعواهامون نشات گرفته از پدرمادرشه....

دعا کن درست بشه همه چی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منو جواد شروع رابطه داریم ؟؟؟چرا دوست داره باهام لاس بزنه قصدش چیه؟

اره احساس میکنم میشید 

و این که جذبت شده توجه ش رو جلب کردی یه جورایی ازت خوشش امده

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

مبارک باشه ایشالله قدمش خوش باشه بله انشالله ولی شوهرتون شاید سر کوفت بزنه و اینا ولی اهمیت ندید آرز ...

سلام عزیزم مال منم میگی🥺🤍

با فرزاد ازدواج میکنم؟

ویژگی هاشو میگی

امسال یکی از دانشگاه های تهران قبول میشم؟

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

حدودا کی؟ پزشکی یا دارو سازی یا دندون پزشکی قبول نمیشم؟ میشه بگید که شغل ن چیه یا با چه چیزی ارتباط ...

ام شاید دارو سازی بشی 

احساس میکنم آزاده یا یه مهندسی ربط داره