2777
2789
عنوان

دیشب تا حالا ذهنم درگیره

219 بازدید | 10 پست

خانواده رفتن مسافرت بعد من سرکارمیومدم خونه تنها بودم چند شب زنگ میزدم دوستم فیفا بازه میومد خونمون بازی فوتبال می کردیم حالا دیشب زنگ زد بهم ورداشتم دیدم همسرشه با توپ پر هرچی از دهنش دراومد بارم کرد میگف هرچی بدبختی تو زندگیمون داریم زیر سرتوه اصلا چه دلیلی داره تو مجردی باشوهرم می گردی چرا باید بیاد خونتون اصلا چیکار می کنین تنهایین اونجا می گفت می خوام ببینم شمادوتا اونجا درباره چی حرف می زنین 

منم قسم خوردم براش فقط فوتبال می زنیم کار خاصی نمی کنیم حرف خاصی نمی زنیم فقط درمورد بازیه😖😖😖 ینی واقعا کار من اشتباه بوده؟؟ 

ینی من باعث دعوا زن و شوهر شدم؟؟😖😭

من شوخیا و حرف هایی که با دوستای مجردم می کنم پیش این دوستم که متاهله اصلا نمی کنم باهاش سرسنگینم میبینم متاهله....

نه اصلا کار شما اشتباه نبوده............حتما تکرارش کنید..................اون زنه بی شخصیت بوده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت نمیدونستی اون شب باید پیش زنش باشه تا بیاد با شما فوتبال بازی کنه؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

چند شببب اینش بد بوده

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

خودش گفت مشکل ندارم تایمم آزاده

خب گفته باشه تایم ازاد برای اون یعنی سر کار نیست و خونه اس مث مجردی

اما مرد متاهل تایم بعد از کارش برای خانواده اس

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟