2777
2789
عنوان

اختلال یادگیری پسرم

195 بازدید | 16 پست

سلام پسرم  سالشه کلاس سومیه ولی قد پیش دبستانی میفهمه اصلا تمرکز نداره همش به فکر بازیه ،هیچی رو جدی نمیگیره نه معلم نه مدرسه نه امتحانات  خیلی خسته ام کرده ،بردمش دکتر ریتالین و رسپریدون داد یکس دونه دادم ولی دیگه نتونستم بدم الانم درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم ،توی همه چی کنده کلا.شلخته اس اصلا مستقل نیس توی همه چی به من وابسته اس

پسرام همه دنیای منن 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا تورو قران این قرص هارو نده به بچه ذهنشو کور نکن 

این بچه این کاراش از زرنگی و باهوشیشه 

همه نباید درس خون بشن که 

همین پسرت تشویقش کنی و فقط نگاهش کنی تا استعدادش پیدا کنی جلو هولش بدی 

پشتش باشی از خیلیا اینده بهتری خواهد داشت

توروخدا تورو قران این قرص هارو نده به بچه ذهنشو کور نکن این بچه این کاراش از زرنگی و باهوشیشه همه نب ...

گیج شدم با خودم میگم یعنی این بچه استعدادی هم داره ؟اصلا تو همه چی کند و ضعیفه 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
پسر من پيش دبستانيه معني خيلي لغات رو بلد نيست مثلا ميگم چه ارزويي داري ميگه يعني چي ولي بگم ميخواي ...

نه فک نکنم

بچه تر بود جقدر باهاش بازی میکردی؟

من دخترم خیلی همکاری میکرد کلی بازی میکردیم یا کلی کتاب خریدم که حل میکردیم و الان نتیجه ی خوبی داده

امااااااا 

امان از پسرم انقدر میترسم باهاش به مشکل بخورم سه سالشه فقط به فکر شیطنته زیاد به حرف نیوفتاده

توروخدا تورو قران این قرص هارو نده به بچه ذهنشو کور نکن این بچه این کاراش از زرنگی و باهوشیشه همه نب ...

نمیدم ولی هیچی رو یاد نمیگیره حتی نمیتونه درست حسابی یه توپ رو شوت کنه ،خیلی خیلی دیر یاد میگیره 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
داره چرا نداره بزار به روش خودش زندگیش پیش بره شما فقط نظاره گر باش که فقط اسیبی نبینه

آسیب که میبینه اگه درس نخونه اگه هیچی بلد نباشه فردا روز میخواد چیکار کنه ؟اصلا به درس علاقه نشون نمیده تکالیفش رو انجام نمیده 

پسرام همه دنیای منن 😍😍