2777
2789
عنوان

خانم های خانه داری که همش خونه هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست
مگه وقت خالی هم پیدا میکنی با این همه مشغله

دوست دارم با آدمای دیگه دوست بشم تو محله قبلیمون توپارک جمع میشدیم خیلی خوب بود چرا مردم حوصله ندارن 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم میبینم از گوشیمکتاب میخونم یا هم موفع کار کتاب صوتی گوش میدمبچه هامو برمیدارم میبرمشون بیرونکلا ...

منم موقع کارای خونه کتاب صوتی گوش میکنم دلم میخاد بایکی هم صحبت بشم چون با خانوادم هم رفت و امدکم داریم مامانم خوشش نمیاد بریم

فقط برو باشگاه هم دوست پیدا میکنی هم روحیه ت عالی میشه با همسایه هم در حد سلام احوال پرسی باش این نظ ...

والا باشگاه رفتم حدود دوسال هیشکی باهیشکی حرف نمیزد 

منم موقع کارای خونه کتاب صوتی گوش میکنم دلم میخاد بایکی هم صحبت بشم چون با خانوادم هم رفت و امدکم دا ...

منم دقیقا مثل شمام 

هیچکس رو ندارم 

آرزوم بود یه اکیپ فامیلی داشتیم ولی دریغ

چند تا دوست دارم هر از گاهی اگر مشغله ها اجازه بده همو میبینیم

والا باشگاه رفتم حدود دوسال هیشکی باهیشکی حرف نمیزد

حتی حرفم نزنن واسه روحیه عالیه 

من منتظرم بچمم مدرسه ای بشه برم باشگاه

الان همش توپارکا ولیم مادرو پسر😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
منم همینمحتی زنای محل هم باهام حرف نمیزنن اشنا نیستن ینی

محل قبلیم خیلی خوب بود جمع میشدیم تو پارک اینجا تازه اومدم کسی و نمیشناسم سختمه

خب چرا نمیری بیرون؟من منتظرم دخترم هم مدرسه‌ای بشه برم باشگاه یا یه جایی مشغول کار بشم چند ساعتی

بیرون رفتن پول میخاد که مدتیه امکانش نیست همش یخاطر پوله

حتی حرفم نزنن واسه روحیه عالیه من منتظرم بچمم مدرسه ای بشه برم باشگاهالان همش توپارکا ولیم مادرو پسر ...

شاد و سلامت باشد ان شااله

منم خانه دار هستم ولی دوست ندارم با دیگران در ارتباط باشم کارهای هنری زیاد بلدم خودمو سرگرم میکنم بی ...

خوشبحالت من عاشق حرف زدن با مردمم واقعا دوستدارم با دیگران ارتباط داشته باشم