2777
2789
عنوان

چند شبه بابام با ی نفر چت می‌کنه تو واتساپ بعد پاکشون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم بابام تا چند وقت پیش اصلا بلد نبود چت کنه هر کسی بهش پیام می داد بلد نبود چت کنه الان هم چت ...

بد به دلت راه نده بابای منم همه چیو پاک میکنه حتی اس ام اساشو نمیدونم چرا 

اعصابم خورد شد آخه هیچ وقت ندیده بودم چت هاشو پاک کنه چه معنی میده پاک کنه آخه

ولش کن سرگرم خودت باش 

به موقعش مامانت میفهمه اگه چیزی باشه ولی مراقب باش نفهمه تو فهمیدی اگه خواستی هم بگی 

شب شراب نیارزد ب بامداد خمار 🍷🌹

فقط به مامانت نگو آرامشش بهم میخوره . چرا خیانت انقد زیاد شده هیچی هم بدتر از این نیست . من ۱۸ سال زندگی مشترک هیچی نفهمیدم ازش چون توش خیانت بود . اگه میتونستم ی چیز تو دنیا پاک کنم خیانت بود چون فقط خیانت آدما رو از پا میندازه .کاش هیچوقت سراغ گوشی شوهرم نمی‌رفتم و نمیفهمیدم تا انقد عذاب نمی‌کشیدم 

فقط به مامانت نگو آرامشش بهم میخوره . چرا خیانت انقد زیاد شده هیچی هم بدتر از این نیست . من ۱۸ سال ز ...

خیلی غمگینم از سر شب آخه چرا باید ی مرد وقتی خودش زن و بچه داره خیانت کنه مادرم تو این زندگی خیلی زحمت کشیده خیلی تلاش کرده خون دل خورده 

خیلی غمگینم از سر شب آخه چرا باید ی مرد وقتی خودش زن و بچه داره خیانت کنه مادرم تو این زندگی خیلی زح ...

اره عزیزم ناراحتی داره ولی مردا بخاطر هوس زندگی ها رو نابود کردن . از نظر خودشونم کارشون بد نیست .