2777
2789
عنوان

سوگ برادر

172 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان

شبتون بخیر، پیام کسی رو میخونید که در سوگ دوتا برادر جوانش خُرد شده ، به تمام معنا کمرم شکسته،در عرض ۷ ماه دوتا برادر جیگر گوشم از دست دادم.پدرمم سال ۹۶ فوت کرده، خودمم سالهاست طلاق گرفتم و دخترم رو خودم تا الان بزرگ کردم. من دیگه هیچ مرد محرمی ندارم. بدتر از همه چیزی که جیگرمون رو میسوزونه اینه که یکی از برادرام سه تا طفل معصوم داره،دوتا دختر یکساله و سه ساله، یک پسر ۶ ساله. بهونه گیری و دلتنگی بچه ها نابودمون کرده ،خانمش هم بشدت حالش بده، هر دو برادرم از من کوچیکتر بودن،چرا من بجاشون نرفتم تا سه تا طفل معصوم یتیم نشن. اینقدر دعا‌ کردیم،زجه زدیم ، نذر کردیم ولی برادرم رفت. تورو خدا اگه کسی تجربه ای داره یا اطلاعاتی راجب نحوه برخورد با طفل های معصوم برادرم، بیاد کمک کنه. توان مشاوره رفتن ندارم ،مُرده ای متحرکم که جز وصال به برادر چیزی آرومم نمیکنه

از دست من که کاری برنمیاد اما از خدا میخوام بهتون صبر بده

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلیت میگم

نگید بابا رفته سفر

نگید بابارا خدا دوست داشت و بردش

نگید بابا برمیگرده

اینا خیلی روی ایندشون تاثیر میزاره

از سفر رفتن بقیه میترسند

از توب بودن بقیه میترسند که از دستشون بدند

همش منتظرند و اضطراب دارند که یه روزی پدرشون برگرده

باید واقعیتو بگید

و تاکید کنید دیگه بابا برنمیگرده،جاش خوبه و خوشحاله 

هر خانواده ایی یک شکلی داره

خانواده ی ما از این به بعد این شکلیه

مشاور تو گفتن این مسائله بر اساس اعتقادات و باور هاتون کمکتون میکنه

من فقط چند نمونشو گفتم

بازم تسلیت میگم...😔

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

آخ ، اگر ذره ای توان برام مونده بود تابحال رفته بودم.

خب بايد بريد تا توان ب دست بياريدبخاطر بچه ها ودارو هم مصرف كنيد مجبوريد هم خودت بچه داري هم داداشت

و بدون دارو گذروندن اين شرايط با سختي زيادي همراه هست 

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

خدا رحمتشون کنه...اما اونا به شما به مادرشون مخصوصا نگاه میکنن..روحیه شما مستقیم روی حال اونا اثر داره...بخاطر بچه ها هم که شده حداقل جلو اونا حفظ ظاهر کنین.بیرون بیرون سفر برین...فیلم ببینید بازی کنین..اونا خیلی کوچیک واسه درک این غم....

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

تسلیت میگم عزیزم حرفی ندارم که بتونه تسکین غم به این بزرگی باشه،خدا صبرتون بده ،دنیای بچه ها مثل ما نیست زود کنار میان با مسایل،میدونم سخته ولی پیش بچه ها زیاد گریه نکنید سرشونو گرم کنید اگرم پرسیدن در مورد باباشون الکی نگید رفته سفر (بعضی ها میگن) نزارید همش چشم به راه باشه،من عمم تا روزی که فوت شد منتظر مادرش بود چون بچه بوده بهش گفتن رفته سفر 

چقدر سخت

چقدر دردناک

من خودم توی همچین موقعیتی بزرگ شدم ۳۰ سال پیش پدرمو از دست دادم وقتی بچه بودم

تو رو خدا جلوشون آه و ناله نکنید

اجازه بدید بچه ها حرف بزنن البته اگه خودشون دوست دارن هیچ اجباری نباشه

سعی کنید بیشتر باهاشون بازی کنید و سرگرمشون کنید تفریح ببرید

این دلتنگی تا آخر عمر باهاشون هست متاسفانه

دیگه تقدیر چنین بوده

عزیزم  امیدوارم خدا صبرتون بده.  منم تازگی داداشم ازدست دادم.  با گریه وگلایه کاری ازپیش نمیره.  خیلی سخته شرایط. کم کم اوضاع بهترمیشه انشاالله و داغ سردتر.  ب زن داداش ت کمک کن. بچه ها کلافه ش نکنن  خداشون بزرگه. انشاالله سرنوشت   خیروخوبی براشون رقم بزنه.  ب رحمت خدا امیدوار باشین.  ایناهمش امتحان الهی یه.    مامان خودم حالش خیلی بدمیشه وقرص آسنترا مصرف میکنه.  حالو خوب میکنه. وحالت شادی اورداره.  باید دکترتجویزکنه.   قرص خیلی خوبیه.  غم رو ب حداقل میرسونه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻