2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم و بابام

365 بازدید | 30 پست

ما عقدیم بعد همسرم ایران نیست ،اومده دو ماه بمونه و دوباره بره ،الان بیست روزه که اومده جایی نرفتیم،امروز زنگ زد گفت یه هفته بریم شمال ،بش گفتم بابام نمیذاره میگه تا عروسی نکنین اجازه نمیدم جایی خارج از شهر خودمون برین،عصبی شد زنگ زد به بابام اولش به خوبی ازش خواست بابامم گفت به هیچ وجه قبول نمیکنم بحثشون شده حالا بابام میگه بش بگو بیاد تکلیفشو مشخص کنم ،حالم بد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون بنده خدا هم یجورایی حق داره انگار نه انگار عقدیم یه جوری باش رفتار میکنه انگار دوست پسرمه

بابای من فوق العاده مهربونه ولی وقتی با نامزدم میگفتم ومیخندیدم ناراحت میشد چه برسه برم جایی البته ۲۰ سال از اون دوران میگذره ،پدرت برای خودت میگه که اگه روزی از ازدواجت پشیمون شدی راحت جدا شی عزیزم

بابای من فوق العاده مهربونه ولی وقتی با نامزدم میگفتم ومیخندیدم ناراحت میشد چه برسه برم جایی البته ۲ ...

بابای منم همینجوریه،انقد به ما وابسته ست که دلش نمیخاد ازدواج کنیم از وقتیم میدونه میخام برم از ایران خییلی حساس شده روم