بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
ای بابا ارزش نداشت بنظرم از دلش در بیار الان آقایون خیلی فشار اقتصادی و اجتماعی روشون زیاده صبرشان ک ...
داااد زد جن... خر... چیزای خیلی بدتر میگی ارزششو نداشت😐نه بگی حتنا اینجوریم ک میگه نه کلا همینجوریه این حرفا و ب همه ب من ب خواهرام ب مامانم ب ملت همه میگه الان هرکی صداشو شنیده نمیگه ک شاید راست میگه اینکاره آن؟ یا چی دید ازش ک اینجوری گف بهشون
اصلا پدری ازش ندیدم تا بوده همش جنگ بوده خونمون اصن انگار طعم پدر داشتن نچشیدم من
هپون پدر از تمام مردهای دیگه دنیا برای تو بهتره با همون اخلاق تند و همون اعصاب نداشته.... بهترین ها رو برای تو میخواد تو براش بهترینی تو دنیا.... ولی هرکس به یه شکلی بزرگ شده تربیت شده و رنج ها و درد هایی کشیده که ما از اونها مطلع نیستیم