2777
2789

اسی ببخشید خانما لطفا بیاید تاپیک قبلم ممنونم🥺

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اون قسمت دومش رو نمی فهمم. می خوای کار خیر بکنی خودت بکن. چرا زمینش رو یکی دیگه بده؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمت دومش رو نمی فهمم. می خوای کار خیر بکنی خودت بکن. چرا زمینش رو یکی دیگه بده؟

مهریه هستش

مثلا طرف میگه مهریه من پرداخت هزینه تحصیل ده تا دانش اموزه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ملکشو ندارم عزیزم ، ب جای ۱۰۰۰۰ شاخه گل و سکه های سنگین (ک اگه بخوام بزنم و مرد بپذیره من رو با این شرایط وظیفشه بده ) ترجیه میدم از مهریم ک حقمه تو کار خیر استفاده کنم ، فکر نمیکنم چیزی فراتر از حقم گفته باشم

مهریه هستشمثلا طرف میگه مهریه من پرداخت هزینه تحصیل ده تا دانش اموزه

می دونم عزیزم. فلسفه اش رو نمی فهمم. هر کی می خواد کار خیر بکنه خودش می کنه. رابین هود که نیستی از یکی بگیری بدی به یکی دیگه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

می دونم عزیزم. فلسفه اش رو نمی فهمم. هر کی می خواد کار خیر بکنه خودش می کنه. رابین هود که نیستی از ی ...

رابین هود میدزدید ،این مهریست ، حقته هر طور دلت میخواد خرجش کنی  تو بخون ۲۰۰ متر زمین ، چکار ب بقیش داری

می دونم عزیزم. فلسفه اش رو نمی فهمم. هر کی می خواد کار خیر بکنه خودش می کنه. رابین هود که نیستی از ی ...

در ضمن پول مهریه هم پول خود زنه، ن شوهر زن . حق خود زنه  ن شوهر زن 

خب با این تفسیر حج هم مهریه خوبی نیست 

هرکس زیارت میخواد خودش بره 

لزوما نباید بعد مادی داشته باشه مهریه همسر حضرت موسی ده سال چوپانی کردن حضرت موسی برای پدرهمسرش بوده 

جریان رابین هود رو دقیق نمی دونم

ولی فکر کنم رابین هود به زور از ثروتمندها پول میگرفت ومیداد به فقرا 

کارش زورکی بود 

مهریه که زور و اجبار نداره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

در ضمن پول مهریه هم پول خود زنه، ن شوهر زن . حق خود زنه ن شوهر زن

من خودم زنم. پولی که براش زحمت بکشم حق منه. و نصف زندگی مال منه. 

مهریه ببخشید عذر می خوام یه جورایی پول خرید زنه. البته قبول دارم الان تو قانون اسلامی کشور ما تنها حقیه که برای زن باقی مونده.

خوشبخت باشی عزیزم

مایل به ادامه بحث نیستم 🙏