2777
2789

دوستان هر ادمی داره واسه ی زندگی خودش تلاش میکنه، هر ادمی هم ی سری نقص هایی داره

اصلا خوب نیست ک خودتونو با کاربری های توی نی نی سایت مقایسه میکنین . واقعا ادم چقدر میتونه تباه باشه ک بیاد تو نی نی سایت بصورت ناشناس بقیه رو خورد کنه درصورتی ک تاپیکاشو میبینی(تاپیکای قدیمی) و اون چیزی نیست ک ادعا میکنه!

لطفا زندگی قشنگی ک خداوند بهتون داده با چهار تا کاربری نی نی سایت ک بهتون قول میدم ۹۹/۹۹ درصدشون دروغه مقایسه نکنین!

اصلا معنی نداره ادم بی یک سری افراد ناشناس پز بده..

واقعا نمیفهمم فاز بعضیارو..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اینجا فقط غصه میخورم تا حالا کسی رو ندیدم در حدی باشه که بخوام بهش حسادت کنم منظورم این نیست همه بدبخت بیچاره هستنا😅اکثرا مثل خودم زندگی عادی دارن یه سری شرایطشون سخت تره

اتفاقا امروز داشتم تاپیکای یه نفرو میخوندم گفته بود ازدواج کردم یه دختر دارم و فلان ولی چند تا تاپیک ...

بعضیا اصلا عجیبن

چ دروغ بگن چ راستشو بگن برای ما فرقی نداره ولی خیلی عجیبه ک دروغ میگن

بعضیا اصلا عجیبنچ دروغ بگن چ راستشو بگن برای ما فرقی نداره ولی خیلی عجیبه ک دروغ میگن

اصلا من عادت ندارم برم تاپیکای قبل کاربرا رو بخونم امروز یکی گفته بود که بچه بودم چون زشت بودم همکلاسیم مسخرم میکرد و اینا..بعد گفت سالها گذشت و ازدواج کردم با دخترم بیرون بودم همون دوستمو دیدم و من خیلی تغییر چشمگیری کردم و همکلاسیم جا خورد 

بعد دیدم چقدررر مث من بوده رفتم تاپیکاشو خوندم دیدم مجرده و دوست پسرم داره و بچه دبیرستانی 😐

اصلا من عادت ندارم برم تاپیکای قبل کاربرا رو بخونم امروز یکی گفته بود که بچه بودم چون زشت بودم همکلا ...

اره . فکر میکنم اینجا اکثرا رویاهاشونو میگن

بازم الله اعلم