2777
2789
عنوان

چهارساعت شد برق نداریم

1099 بازدید | 67 پست

کی این وضع تموم میشه اخه چرا برق میبرن برق بره ابم میره هرساعت با دوتا بچه کوچیک تو جنوب گرمترین شهر 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دیگ نمیتونم تحمل کنم🤕اخه بچها چ گناهی کردن

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز هم دارن تایمش رو بیشتر میکنن هر روز یه پیش بینی میکنیم فلان قدر دیگه برق میاد بعد هی بیشتر طول میکشه هر بارم

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

برا ما برق میره پمپ خاموش میشه آب نداریم پکیج خاموش میشه در نتیجه زندگی مختل میشه ریدم تو این زندگی 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تهرانم ساعت 3تا 5برق نداشتیم

دیگ نمیشه تحمل کرد

دیگ نمیتونم تحمل کنم🤕اخه بچها چ گناهی کردن

اخی عزیزم🥺مامانم اینا ابادان زندگی میکنن میگه روزی س بار برق میره

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

هر روز هم دارن تایمش رو بیشتر میکنن هر روز یه پیش بینی میکنیم فلان قدر دیگه برق میاد بعد هی بیشتر طو ...

حداقل یه برنامه ای درس حسابی بدن

برا ما برق میره پمپ خاموش میشه آب نداریم پکیج خاموش میشه در نتیجه زندگی مختل میشه ریدم تو این زندگی

مث ما برق بره اب میره

وااااییییی یخچال و تلویزیون و همه چیمون میسوزه

اره کاش تموم میشد این طرخی گذاشتن