2777
2789

رفیق من وکیله درحال ازدواج با دندون پزشکه

هرکسی پرسیدیم و یا نظر دادن گفتن خوشبحالت 

یا دیگ چی میخوای دندونپزشکه

اصلا شغل رفیقمو نمیبینن بخدا انگار وکیل رشته تاپ نیس یا زحمت نکشیده

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارزوی منه شوهرم دندانپزشک باشه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو چرا حرص میخوری؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مهم شرافته

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خب دندونپزشک و کلا پزشکی خیلی پرستیژ بالایی داره البته نظر نی نی سایتیا اینه که پزشکی خیلی بی کلاسه

خب وکیل ندازه؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب لیاقت رفیقمم همچین ادمیه

ازدواج ب لیاقت نیس ب شانسه

ضمنا خودم میتونستم حقوق تو دانشگاه تاپ بخونم

اما با بهترین تراز رفتم دبیری فرهنگیان

یجور میگی انگار ما لیاقت نداریم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ارزوی منه شوهرم دندانپزشک باشه

سلاااممم🥹🥹🥹

من و یادته؟ رشتم انسانی بود گفتم پشتم 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"