2777
2789
عنوان

فقط منم از رابطه های دوس پسر و دوس دخترا بدم میاد🤢😂

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 63 پست
اتفاقا روانشناسا میگن تو این سن عشق زیباست چون بی قیدو شرطه و پاکه

بیشتر هوسه تا عشق تا ی تایمی همو دوس دارن بعدش کات ازین رابطه هایی ک از 15 16 باهم باشن بعد بزرگ شن ازدواج کنن کمه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بده واقعا خیلی زوده.. اون سن و نمیگما ولی من خیلی دوس داشتم قبل ازدواج با همسرم دوس بودم اقلا یسال میرفتم میومدم صمیمی بودم ی حس عاشقانه ای فارغ از تعهد و مردم چی میگن تجربه میکردم باهاش قبل ازدواج..ی جور حسرته رو دلم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

منم از اینایی که تو سن کم رل میزنن خیلی بدم میاد حتی خودم رو یکی قبلا کراش بودم میخواستم بهش بگم اما میترسیدم پرو شه پسره حتی بهم پیشنهاد رل داد اما چون اهل رل نبودم قبول نکردم بنظرتون قبول میکردن 

بیشتر هوسه تا عشق تا ی تایمی همو دوس دارن بعدش کات ازین رابطه هایی ک از 15 16 باهم باشن بعد بزرگ شن ...

هوس برای سن بالاس که برای پول و  س -ک-س تو رابطه میرن برای همینه هیچ تعهدی به هم ندارن چون برای چیزه دیگه رفتن اما اونا سمت هر کسی نمیرن اونی که به دلشون میشینه و ازش خوششون میاد دیدگاه خیلی فرق داره که برای چی رابطه میگیر اونا که بچه هستنو بچگی میگنن اما سن بالاها کاملا میدونن چیکار دارن میکنن 

هوس برای سن بالاس که برای پول و س -ک-س تو رابطه میرن برای همینه هیچ تعهدی به هم ندارن چون برای چیزه ...

ببین تو جامعه الان پسر 16 ساله هم رابطه جنسی میخواد! پس نمیتونی بگی خیلی پاکه رابطشون دختر 15 ساله توقع خرج داره از ی پسر 18 ساله این بچه تو این سن بشینه درسشو بخونه رو ایندش تمرکز کنه بهتر ازینه ک وارد رابطه بی سر و ته تو این سن بشه حداقل دیپلمشو بگیره 18 سالش شد هر کاری خواس بکنه این سن مناسب نیس 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

رابطه تو سن 15 16 سالگی بده ولی بعد 18 رابطه ای ک درست باشه عشق و تعهد توش باشه بد نیس!