2777
2789
عنوان

بنظرتون هنوزم

73 بازدید | 5 پست

سلام شبتون بخیر 

ی موضوعی هست ،منو اذیت میکنه 

پارتنرم ی وقتایی میون حرفاش،راجب دوست دختر سابقش حرف میزنه،چیزی که من متوجه شدم دخترع بهش خیانت کرده ،و ایشون متوجه شده ،اما قبلش چهار پنج سالی باهم بودن و یجورایی انگار باهم زندگی کردن،دختر ع خیلی راحت بوده و پارتنر منو خونشون میبرده ،پیش پدر و مادرش..‌‌،پارتنر منم برای خودش و خانواده اش همه کاری کرده،چون از لحاظ مالی دستش بازه  ،بگذریم مشکل من اینه نمیدونم چرا ولی حسودیم میشه!!با اینکه الان با منه ولی حس میکنم اونو خیلی دوست داشته،ولی خودش میگه دوسش نداشته و یجورایی بهش ترحم میکرده چون افسردگی داشته دخترع،تو حرفا فحشش ام میده و این منو بدتر اذیت میکنه،من پارتنرمو خیلی دوست دارم از اذیت شدنش هم ناراحت میشم،ولی تو دلم میگم ؛لابد نتونسته فراموشش کنه که راجبش حرف میزنه،اما از طرفی بعد کات کردنشون مامان دخترع زنگ زده بود بهش که برگرده اینم گفت ;که مقصر خود دخترع بوده و خیانت کرده 

نمیدونم من خیلی حساسم یا شما هم جای من باشید ناراحت میشید؟

خیلی صادقانه بگو میشه درمورد فلانی حرف نزنی چون فکرم درگیر میشه دوست دارم به خودمون فکر کنیم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این اتفاق ممکنه واسه هر آدمی پیش بیاد،غیر اینه؟

بله خب زندگی با زندگی فرق دارد 

امیدوارم  عشقتون موندگار باشه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم